Άνθη… και δεσμεύσεις της Μαρίνας Πατούλη στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Άνθη… και δεσμεύσεις της Μαρίνας Πατούλη στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της να επισκεφθεί τους εργαζόμενους στον Δήμο Αμαρουσίου με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, μετά τις κεντρικές υπηρεσίες στο δημαρχείο, επισκέφθηκε και τις περιφερειακές δομές και υπηρεσίες, ενώ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με πολίτες στην πλατεία Κασταλίας.

Συγκεκριμένα, η κ. Πατούλη, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, στις κοινωνικές υπηρεσίες και στο αθλητικό κέντρο, προσφέροντας άνθη στους εργαζόμενους, ως μία συμβολική κίνηση έκφρασης των προθέσεων της ίδιας και του δημοτικού συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει να καλλιεργήσουν εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους μετά τις εκλογές του Μαΐου. «Κίνηση η οποία έτυχε ιδιαίτερα θετικής αποδοχής από πλευράς του προσωπικού του Δήμου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, η κ. Πατούλη αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν, διατυπώνοντας τη βούληση της δημοτικής παράταξης Μαρούσι μπορείς – Το Μέλλον στα χέρια σου «να στηρίξει τις διεκδικήσεις και τις προτάσεις τους, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και σε επίπεδο εσωτερικής οργάνωσης, αλλά και σε επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet