Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 7 Μαΐου
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 7 Μαΐου

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Στην πρώτη συνεδρίαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00, θα συζητηθεί το ακόλουθο θέμα:

  • Καθορισμός των χώρων που διατίθενται  από τον δήμο μας  κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους.

Θα ακολουθήσει στις 19:00 μία ακόμη συνεδρίαση. Της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες, λόγω Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη της δεύτερης συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007 (έξι (6) ΥΕ εργατών πυρασφάλειας).
  2. Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας παιδικών βρεφικών δημοτικών παιδικών σταθμών του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  3. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 29.500,00 ευρώ από το Υπ. Εσωτερικών για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και κατανομή αυτού σε έργα και ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet