Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Η δημοτική αρχή μας απέκλεισε από τη Διαπαραταξιακή!
Πολιτική

Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Η δημοτική αρχή μας απέκλεισε από τη Διαπαραταξιακή!

«Οι δυνάμεις του χθες στην Αγία Παρασκευή, που εκπροσωπούνται από τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, προχώρησαν σε μια πολιτική απρέπεια, καθώς αυθαίρετα, παράνομα και αντιδεοντολογικά, απέκλεισαν τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, από τις συνεδριάσεις της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, η οποία ήδη έχει λάβει ερήμην ημών σημαντικές αποφάσεις για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα».

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο δημοτικός συνδυασμός, προσθέτοντας:

«Την ώρα που σε ολόκληρη την πόλη και φυσικά μέσα στο δημαρχείο υπάρχουν τα εκλογικά μας έντυπα, με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση, ο κ. Σταθόπουλος κι οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να μας ενημερώσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να μας καλέσουν με ένα απλό τηλεφώνημα στις συνεδριάσεις της Διαπαραταξιακής.

»Η πρακτική αυτή του απερχόμενου δημάρχου παραβιάζει ευθέως την εκλογική νομοθεσία και προσβάλλει βαριά το δημοκρατικό αίσθημα του πολίτη της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θεωρεί ότι οι πρακτικές του χθες, που έφτασαν την πόλη κι όλη τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, πρέπει μια κι έξω να πεταχτούν στο πολιτικό καλάθι των αχρήστων.

»Ενημερώνουμε προσωπικά τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο ότι η απόφαση της κοινωνίας της Αγίας Παρασκευής να αφήσει πίσω της το χθες, το οποίο αυτός με τον “ιστορικό του” αντίπαλο εκπροσωπεί, και να στραφεί προς το Αύριο, δεν θα επηρεαστεί από τέτοιες μικροπολιτικές, μικρόψυχες, αλλά τελικά, αναποτελεσματικές πρακτικές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet