Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική τρεις νέους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με αξιόλογη επαγγελματική πορεία.

Ειδικότερα, στον Δυτικό Τομέα υποψήφιοι είναι η Σταματούλα (Ματίνα) Αλεξοπούλου και ο Κυριάκος Κεμεντζετζίδης, ενώ στον Πειραιά είναι υποψήφια η Άννα Ρώσσου.  

Η κ. Αλεξοπούλου είναι ιδιωτική υπάλληλος λογιστικών και είναι απόφοιτη τμήματος Χρηματοοικονομικών και Ελεγκτικών Επιστημών. Ο κ. Κεμεντζετζίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, απόφοιτος Σχολής Ηλεκτρολογίας με εξειδίκευση σε οικονομικά και στη διαχείριση νέων τεχνολογιών περιβάλλοντος. Η κ. Ρώσσου είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing, απόφοιτος Στατιστικών Επιστημών και Ασφαλιστικών (Πανεπιστήμιο Πειραιά) με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Τουριστικού Marketing και έχει πολυετή εμπειρία στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό κλάδο σε μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι πρόκειται για πολίτες που έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία με σημαντική κοινωνική δράση.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της κατάρτισης του ψηφοδελτίου Νίκης και Ανατροπής που θα οδηγήσει σε μια νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση την Αττική. Διεκδικούμε την ψήφο όλων των πολιτών για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική. Γιατί η Αττική ως η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας μπορεί και πρέπει να γίνει μοχλός ανάπτυξης της χώρας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet