Ο συνδυασμός Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης διεκδικεί το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Πεντέλης
Πολιτική

Ο συνδυασμός Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης διεκδικεί το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Πεντέλης

Ο συνδυασμός Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Πεντέλης.

Τα μέλη του συνδυασμού δηλώνουν έτοιμα να συνεργαστούν και να διεκδικήσουν, από όποιον δήμαρχο εκλεγεί, κάθε τι που αφορά το καλό της πόλης της Νέας Πεντέλης.

Ακολουθεί η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού:

Είναι γεγονός ότι η λειτουργία του καλλικρατικού Δήμου έχει φέρει σε δυσμενή θέση τη Νέα Πεντέλη. Ο νόμος «Κλεισθένη», που εφαρμόζεται στις εκλογές του Μαΐου, παρέχει αποφασιστικές αρμοδιότητες στην τοπική κοινότητα και εκτελεστικές δυνατότητες στα εκλεγμένα της όργανα. Επιπλέον, ο «Κλεισθένης» δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουμε σε μια κάλπη για δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο και σε άλλη κάλπη για πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο.

Με γνώμονα την επανεκκίνηση της πόλης μας, την προστασία του χαρακτήρα της και την εξασφάλιση των πόρων που της αναλογούν, σχηματίσαμε τον συνδυασμό Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης, που απευθύνεται σε όλους τους Νεοπεντελιώτες, πέρα από εξαρτήσεις και κομματικές επιλογές.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους και δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε και να διεκδικήσουμε, από όποιον δήμαρχο εκλεγεί, κάθε τι που αφορά το καλό της πόλης.

Ο συνδυασμός «Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης» αποτελείται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς και νέα στελέχη με παρουσία και ενδιαφέρον για την πόλη, χωρίς πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις.

«Κόμμα» μας είναι η Νέα Πεντέλη.

Με γνώση των προβλημάτων της πόλης, εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό που μας περιβάλλει και αγάπη για τη Νέα Πεντέλη, υποβάλουμε μια πρόταση συνέπειας και προσφοράς.

Ζητάμε τη στήριξή σας και δηλώνουμε έτοιμοι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και να εργαστούμε για το καλό της.

Προτεραιότητά μας, η Νέα Πεντέλη και οι άνθρωποί της!

Για τον συνδυασμό «ΝΕΑΠ»

Σωτήρης Φλίντρας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet