Θα δεχθεί παιδιά τη νέα σχολική χρονιά ο υπό κατασκευή παιδικός σταθμός στη Λ. Πλαπούτα
Κοινωνία

Θα δεχθεί παιδιά τη νέα σχολική χρονιά ο υπό κατασκευή παιδικός σταθμός στη Λ. Πλαπούτα

Έτοιμος για να φιλοξενήσει τα παιδιά της πόλης και να διευκολύνει, έτσι, την καθημερινότητα περισσότερων Ηρακλειωτών θα είναι από τη νέα σχολική χρονιά ο καινούργιος βρεφονηπιακός σταθμός που κατασκευάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο Παλαιό Ηράκλειο επί της Λεωφόρου Πλαπούτα. Σε επιθεώρηση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, με την πρόεδρο του ΟΠΑΚΜ, Χρύσα Αγγελοπούλου και κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες στο κυρίως κτήριο του καινούργιου παιδικού σταθμού ολοκληρώνονται εντός προγράμματος, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Έτσι, ο νέος σταθμός θα είναι διαθέσιμος στις αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών που θα κάνουν οι γονείς τον Ιούνιο για να τοποθετήσουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Με τον σταθμό της Λεωφόρου Πλαπούτα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θέτει πλέον στη διάθεση των Ηρακλειωτών έξι παιδικούς, έχοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης, πια τη δυνατότητα να καλύπτει το σύνολο των παιδιών για τα οποία θα κατατεθεί αίτηση εγγραφής τόσο με τροφεία, όσο και με την επιδότηση του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, ο Δήμος διεκδίκησε και πέτυχε η κατασκευή του καινούργιου παιδικού σταθμού να ολοκληρωθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, χωρίς να στοιχίσει κάτι στο δημοτικό ταμείο.

«Επιβεβαιώσαμε ότι ο σταθμός θα είναι έτοιμος σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει προκειμένου να αποτελέσει το δεύτερο σπίτι για ακόμα περισσότερα μικρά παιδιά του Ηρακλείου, για να γίνει το θεμέλιο της σχολικής τους ζωής. Υπηρετώντας με σοβαρότητα τον σχεδιασμό που από την αρχή της θητείας μας οριοθετήσαμε, ολοκληρώσαμε μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια την κατασκευή δύο νέων παιδικών σταθμών: της οδού Χρυσανθέμων το 2016 και, φέτος, αυτόν της λεωφόρου Πλαπούτα. Δίνουμε λύσεις στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, είμαστε δίπλα στην οικογένεια», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet