Ψηφοδέλτιο 90 υποψηφίων κατέθεσε η Δήμητρα Κεχαγιά
Πολιτική

Ψηφοδέλτιο 90 υποψηφίων κατέθεσε η Δήμητρα Κεχαγιά

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά κατέθεσε χθες, Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τη Δήλωση Κατάρτισης της παράταξης Συμπολιτεία για τις δημοτικές εκλογές και για τις τοπικές εκλογές στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης.

Το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που αποτελούν τον συνδυασμό της Συμπολιτείας είναι 89 (συν η Δήμητρα Κεχαγιά), όσο δηλαδή επέτρεπε κατά μέγιστο βαθμό η εκλογική νομοθεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης:

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 50, από τους οποίους οι 20 είναι γυναίκες.

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων της Συμπολιτείας είναι 17 από τους οποίους οι 9 είναι γυναίκες.

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Νέας Πεντέλης της Συμπολιτείας είναι 11 από τους οποίους οι 4 είναι γυναίκες.

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Πεντέλης της Συμπολιτείας είναι 11 από τους οποίους οι 4 είναι γυναίκες.

Η Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους 89 συμπολίτες μας που με εμπιστεύτηκαν και κυρίως που έχουν τη διάθεση και τη θέληση, σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τους, να προσφέρουν στην πόλη μας. Είναι ένας συνδυασμός ανθρώπων με γνώση, εμπειρία, ικανότητες, επαγγελματική καταξίωση, που μπορούν και επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να πάνε την πόλη μας μπροστά.

»Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά το ανώτατο όριο υποψηφίων δεν μας επέτρεψε να τους συμπεριλάβουμε στο ψηφοδέλτιο. Συμμετέχουν κι αυτοί στον εκλογικό αγώνα και θα είναι αύριο πλάι μας στη διοίκηση του Δήμου.

»Στέκομαι και στις 37 γυναίκες του συνδυασμού μας, που πέρα από τα καθήκοντά τους στις οικογένειές τους, διαθέτουν χρόνο για την πόλη μας. Έχουμε την ευθύνη του σπιτιού μας, αλλά αύριο θα έχουμε και την ευθύνη μιας καθαρής και “νοικοκυρεμένης” πόλης.

»Η Συμπολιτεία ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους της. Επόμενος στόχος μας πλέον είναι η πρώτη θέση την πρώτη Κυριακή και κυρίως η νίκη μας στις 2 Ιουνίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet