Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη η Ν. Βάιλα
Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη η Ν. Βάιλα

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Ναταλία-Μαρία Βάιλα, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Ναταλία, μια ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις σπουδές, τις ικανότητες της και τη διάθεσή της για προσφορά, μπορεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού και πλήρους σε υποδομές Δήμου».

Η Ναταλία-Μαρία Βάιλα είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός (BEng, Aston University, Birmingham-2000) με μεταπτυχιακό στις αντισεισμικές κατασκευές (ΜSc Degree, University of Liverpool-2001). Από το 2001 έως το 2005 εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρεία και από το 2005 εργάζεται σε ιδιωτική μελετητική εταιρεία στο τμήμα στατικών μελετών. Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Πεύκης το 1996 και συνεχίζει να κατοικεί στην Πεύκη μέχρι και σήμερα. Σύζυγός της είναι ο Ευάγγελος Τοσίου, ενώ είναι μητέρα του Κωνσταντίνου Τοσίου, μαθητή της ΣΤ’ τάξης δημοτικού σχολείου της Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet