Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Θωμά ο Κώστας Ρώτας
Κοινωνία

Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Θωμά ο Κώστας Ρώτας

Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Θωμά παρευρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Είμαστε Μαρούσι και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Κώστας Ρώτας, μαζί με τους συνεργάτες του.

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Ρώτας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Θωμά και είναι από τους ανθρώπους που έχει συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού της περιοχής αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, όπου προστίθεται ότι συνεργάτης του σε αυτό τον αγώνα ήταν ο επί χρόνια επίτροπος του Ναού Χρήστος Κουλούντζος, ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό.

Ο κ. Ρώτας δήλωσε στο πλαίσιο του εορτασμού του ναού:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρευρεθήκαμε στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Θωμά και γιορτάσαμε στον νέο Ιερό Ναό, για τον οποίο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ανέγερσή του, μαζί με τον παιδικό φίλο μου Χρήστο Κουλούντζο.

»Διπλής σημασίας η σημερινή μέρα, καθώς είναι η γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα και με συγκίνηση συναντώ πλήθος φίλων και γειτόνων με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet