Συνάντηση Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής με τον γ.γ. Αθλητισμού
Αθλητισμός

Συνάντηση Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής με τον γ.γ. Αθλητισμού

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, είχε αντιπροσωπεία του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής αποτελούμενη από την υποψήφια δήμαρχο Αιμιλία Τζίβα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Γαρμπή, προπονητή μπάσκετ, Βαγγέλη Κουτσογιάννη, προπονητή ποδοσφαίρου και Κωνσταντίνο Τζίβα, βαλκανιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

Η Αιμιλία Τζίβα τόνισε την ανάγκη αύξησης των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Ηράκλειου σε σχέση με τον πληθυσμό του με άμεση προτεραιότητα:

  • Την αναβάθμιση των προαυλίων των σχολείων με σύγχρονες αθλητικές υποδομές.
  • Τη δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου,
  • Τη δημιουργία νέου γηπέδου ποδοσφαίρου καθώς και
  • Την αναζήτηση χώρων για στίβο και ανάπτυξη του κλασικού και μαζικού αθλητισμού στην πόλη.
  • Προσβασιμότητα των ΑμεΑ σε όλους τους αθλητικούς χώρους.
  • Χρηματοδότηση του Δήμου στις ιατρικές εξετάσεις για την έκδοση κάρτας υγείας αθλητή.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει: Είναι θλιβερό ότι πέντε ολόκληρα χρόνια ο δήμαρχος κ. Νίκος Μπάμπαλος είναι αρνητική περίπτωση δημάρχου που δεν παρουσίασε καμία ώριμη μελέτη για χρηματοδότηση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ως εκ τούτου κανένα έργο του Δήμου δεν έχει ενταχθεί μεταξύ των 380 και άνω αθλητικών έργων που υλοποιούνται πανελλαδικά όπως μας ενημέρωσε ο ΓΓΑ.

Τέλος ο κ. Συναδινός αποδέχτηκε την πρόταση της Αιμιλίας Τζίβα να  συναντηθούν  στα γραφεία του Δικτύου Πολιτών μαζί με όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 7 το απόγευμα για να ακούσει από κοντά τους ίδιους τους ανθρώπους του αθλητισμού της πόλης.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους τους δημότες ότι η διοίκηση του Δήμου, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη νέα γενιά, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα ΑμέΑ, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την άθληση και τη φυσική υγεία των συμπολιτών μας, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το Ηράκλειο.

Το μόνο που νοιάζει τον απερχόμενο δήμαρχο και την παρέα του είναι η παραμονή στις καρέκλες της εξουσίας.

Αλλάζουμε την πόλη μας,  αλλάζουμε τα πρόσωπα, αλλάζουμε τις λογικές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet