Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη
Πολιτική

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη

Κατατέθηκε και επισήμως στο αρμόδιο Πρωτοδικείο πλήρες ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, το οποίο, όπως επισημαίνει η παράταξη, συγκροτείται από μία δυναμική, πολυσυλλεκτική, ομάδα ενεργών πολιτών

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 40% γυναίκες και 60% άνδρες, ενώ το 25% των υποψηφίων είναι κάτω των 40 ετών και το 50% κάτω των πενήντα ετών. Από πλευράς απασχόλησης, ο συνδυασμός στελεχώνεται από 10 ιδιωτικούς υπαλλήλους, 22 ελεύθερους επαγγελματίες, 6 δημόσιους υπάλληλους και 12 συνταξιούχους και λοιπής απασχόλησης. 13 υποψήφιοι διεκδικούν για πρώτη φορά την εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ το 10% έχει συμμετοχή σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους Συλλόγους και Σωματεία.

«Είναι για εμένα μεγάλη τιμή η συμμετοχή  όλων αυτών των συνδημοτών μας στο ψηφοδέλτιο μας. Η ομάδα μας αποτελείται από άξιους και ικανούς δημότες, με έντονη κοινωνική παρουσία και επαγγελματική δράση, με ιδέες, με διάθεση για προσφορά, πάνω απ’  όλα με ξεκάθαρη βούληση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του αύριο, για τον Δήμο Ηρακλείου, την πόλη μας και τη ζωή μας» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος.

Ακολούθως σημείωσε:

«Είμαστε μια ομάδα που συνθέτει αρμονικά την εμπειρία και τη γνώση όσων ήδη μετέχουν στα κοινά, με τον ενθουσιασμό και τις νέες ιδέες όσων συμμετέχουν για πρώτη φορά. Μια ομάδα που απέδειξε με το έργο της στο Ηράκλειο, ότι μπορεί να προσφέρει έργο στον δημότη. Στον καθένα και την καθεμία από εμάς.

»Το έργο των προηγούμενων χρόνων, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι με τους συνεργάτες μου στην παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην πρόκληση της επόμενης ημέρας για την πόλη μας. 

»Σήμερα με αυτή την ομάδα άξιων συνεργατών και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, θα επιταχύνουμε την πορεία ανάπτυξης και προόδου,  για ένα Δήμο ακόμα πιο λειτουργικό, ακόμα πιο έξυπνο, ακόμα πιο αποτελεσματικό.

»Με αυτή την ομάδα κερδίζουμε όλοι μαζί,  το αύριο, για την πόλη μας και τη ζωή μας.

»Διασφαλίζουμε ότι το Ηράκλειο θα συνεχίσει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet