Αλλάζουμε: Έξω από τα πολιτικά ήθη της Αγίας Παρασκευής η φασιστική επίθεση στον Γιώργο Δάρρα
Πολιτική

Αλλάζουμε: Έξω από τα πολιτικά ήθη της Αγίας Παρασκευής η φασιστική επίθεση στον Γιώργο Δάρρα

«Έξω από τα πολιτικά ήθη της Αγίας Παρασκευής» χαρακτηρίζει τη «φασιστική» επίθεση στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής Γιώργο Δάρρα ο συνδυασμός Αλλάζουμε, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Η επίθεση στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής Γιώργο Δάρρα, στο εκλογικό περίπτερο της παράταξης στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, είναι εντελώς έξω από τα ήθη της πολιτικής αντιπαράθεσης που χρόνια διεξάγεται στην Αγία Παρασκευή.

Ως «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο τη φασιστική αυτή επίθεση, η οποία πιστεύουμε ότι αποτελεί μεμονωμένο φαινόμενο κάποιων οι οποίοι θεωρούν ότι με αντίστοιχες ενέργειες θα μπορέσουν να «δυναμιτίσουν» το προεκλογικό κλίμα στον Δήμο μας.

Είναι χρέος όλων μας να τους αποδείξουμε ότι, ανεξαρτήτως των διαφορετικών οπτικών που έχει κάθε συνδυασμός για το αύριο της Αγίας Παρασκευής, είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε οποιονδήποτε επιχειρήσει να μετατρέψει τον προεκλογικό αγώνα που διεξάγεται στην πόλη μας σε «αρένα» έκφρασης ακραίων συμπεριφορών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet