«Τρολ» και «στρατευμένες» τοπικές ιστοσελίδες καταγγέλλει ο Γιώργος Καραμέρος
Πολιτική

«Τρολ» και «στρατευμένες» τοπικές ιστοσελίδες καταγγέλλει ο Γιώργος Καραμέρος

Καταγγελία και μήνυση υπέβαλε στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμερα το μεσημέρι ο ανεξάρτητος συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών καταθέτοντας έγγραφη καταγγελία και μήνυση, συνοδευόμενη από πολλά στοιχεία για ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook που, από άγνωστη πηγή χρηματοδότησης, προβαίνουν σε χορηγούμενες διαφημίσεις υπέρ ή σε βάρος δημοτικών παρατάξεων, με συγκεκριμένη στόχευση και προφανώς κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Αναπαράγουν δε, όπως τονίζεται πάντα στην ίδια ανακοίνωση, «δήθεν ειδήσεις νεόκοπων στρατευμένων  τοπικών ιστοσελίδων, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα».

Ο Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά με την υπόθεση:

«Οι χειρότερες πρακτικές του κομματισμού, με τρολ που υποστηρίζουν είτε τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε τη Νέα Δημοκρατία, είτε άλλα κόμματα, και μολύνουν την ίδια τη Δημοκρατία, δεν πρέπει να έχουν θέση στο Μαρούσι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τους δημότες και το μέλλον της πόλης μας.

»Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία ότι θα αποκαλύψει γρήγορα ποιοι κρύβονται πίσω από τα τρολ, τα site χωρίς ταυτότητα και τη χρηματοδότησή της προπαγάνδας τους. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση γι’ αυτές τις μεθόδους και να τις καταδικάσουν δημόσια.

»Ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξάγεται βάσει προτάσεων και προγράμματος και όχι σε σκοτεινά δωμάτια, με βρώμικα πληκτρολόγια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet