#Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες με fakenews συγκεκριμένο ιστότοπο
Πολιτική

#Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες με fakenews συγκεκριμένο ιστότοπο

Ο δημοτικός συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι επανέρχεται στο θέμα των «στοχευμένων» δημοσιεύσεων από συγκεκριμένο διαδικτυακό ιστότοπο, που – όπως υποστηρίζει – διακινεί χορηγούμενες αναρτήσεις με «ψεύτικες ειδήσεις», που αφορούν στο πρόσωπο του επικεφαλής του, Γιώργου Καραμέρου.

Θεωρούμε δημοσιογραφικά επιβεβλημένο να δημοσιεύσουμε την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού, χωρίς ωστόσο να κάνουμε αναφορά στον ιστότοπο στον οποίο αναφέρεται. Εξάλλου, με πρωτοβουλία του κ. Καραμέρου, το ζήτημα έχει λάβει και δικαστική τροπή, οπότε υπάρχουν αρμοδιότεροι ημών να κρίνουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού, με την αφαίρεση του ονόματος του ιστοτόπου:

Οι μάσκες έπεσαν. Το «ενημερωτικό» site […] δεν διστάζει απροκάλυπτα να κάνει διαφήμιση, με χορηγούμενες αναρτήσεις, μια ψεύτικη είδηση που αφορά στο πρόσωπό μου. Ένα εν τύποις ενημερωτικό site, μιας και όλο το Μαρούσι γνωρίζει ότι ατύπως λειτουργεί ως γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συνδυασμού.

Ας είναι. Ούτως ή άλλως, σε ό,τι με αφορά, η υπόθεση θα πάρει άμεσα τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σε ό,τι αφορά το Ενωμένο Μαρούσι, θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, στον κομματισμό και τη δυσωδία που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη μας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για την ουσία των προβλημάτων του Αμαρουσίου, να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, με πυξίδα το πρόγραμμά μας και οδηγό την αγάπη μας για την πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet