Σε εκδήλωση για την αναπτυξιακή προοπτική της Λαυρεωτικής ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση για την αναπτυξιακή προοπτική της Λαυρεωτικής ο Γ. Πατούλης

Ο τρόπος που μπορεί να συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής στην ανάπτυξη της Λαυρεωτικής και εν γένει της Ανατολικής Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Τρίτη 7 Μαΐου 2019, παρουσία πλήθους κόσμου στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λιμάνι του Λαυρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου της Νέας Αρχής και δημοτικής συμβούλου Λαυρεωτικής, Ιωάννας Κουλουβράκη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Λαυρεωτικής και γενικότερα της Ανατολικής Αττικής με συγκεκριμένα έργα και δράσεις.

«Τα προβλήματα και οι ανάγκες της Ανατολικής Αττικής έχουν καταγραφεί από τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττικής. Το ανεπαρκές δίκτυο συγκοινωνιών, η έλλειψη υποδομών με αναπτυξιακή προοπτική, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του πλούτου της περιοχής και η βελτίωση των δομών υγείας είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού άξονα που θα αφορά την περιοχή. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για τη νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής και γενικότερα του λεκανοπεδίου», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Εκτός από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τον Λ. Κουρή, τ. νομάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Σ. Παπασταυρόπουλο, τ. δήμαρχο Λαυρεωτικής και τ. αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής. Την εκδήλωση συντόνισε η τ. πρόεδρος του Δ.Σ. Λαυρεωτικής και τ. αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος, Μ. Γκικαράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet