Μία έγκυος υποψήφια το «γούρι» του Πάνου Βραχνού
Πολιτική

Μία έγκυος υποψήφια το «γούρι» του Πάνου Βραχνού

Το «γούρι» του Πάνου Βραχνού στις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια έγκυος υποψήφια του συνδυασμού που γεννάει την ημέρα των εκλογών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή.

Πρόκειται για την Αντιγόνη Σμπόνια, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη για την κάθοδό της στις εκλογές και «περήφανη που το όνομά της περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο νίκης με επικεφαλής τον κ. Πάνο Βραχνό», όπως λέει η ίδια ενθουσιασμένη.

«Ο κ. Βραχνός είναι ένας δραστήριος, μορφωμένος, ικανός και απόλυτα κατηρτισμένος άνθρωπος, που έχει “ψηθεί”, έχει προσφέρει τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτή την πόλη, μέσα από την ουσιαστική του και πετυχημένη ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετεί με ήθος και συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια» σημειώνει η κ. Σμπόνια και προσθέτει:

«Τιμή μου να είμαι μαζί του σε αυτή την πορεία προς τις εκλογές και είμαι βεβαία ότι θα είναι ο νέος δήμαρχος του Αμαρουσίου. Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης, ήθελα να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγωνίζονται για την επόμενη καλή μέρα που αξίζει η πόλη μας και εγγύηση γι’ αυτή την αλλαγή είναι ο κ. Πάνος Βραχνός. Το μωράκι που περιμένω αναμένεται να έρθει στη ζωή ανήμερα των εκλογών. Λένε ότι ο ερχομός μιας νέας ζωής είναι τύχη και σίγουρα ευλογία. Ελπίζω να γιορτάσουμε εκείνη την μέρα και να έχουμε διπλή χαρά και για το μωράκι μου και για τη νίκη μας στις εκλογές». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet