Υποψήφια με τον Γ. Παπαδημητρίου η Γ. Σικόλα
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γ. Παπαδημητρίου η Γ. Σικόλα

«Το Ηράκλειο πρέπει να γίνει ζωντανός οργανισμός, με τους πολίτες στο επίκεντρο» τονίζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Γεωργία Σικόλα, η οποία κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Παπαδημητρίου.

Η κ. Γ. Σικόλα δηλώνει σχετικά:

Από μικρή ηλικία κατάλαβα πως αν κάτι ήταν άδικο ή λάθος προσπαθούσα να το διορθώσω. Δεν κατάφερα ποτέ να παραβλέψω κάτι που ήταν αντίθετο της παιδείας και της ηθικής μου.

Πλέον συνειδητοποιώ πως ο παραπάνω λόγος, πάντα με έφερνε μπροστά στην επιλογή μιας θέσης εκπροσώπησης με όποιο αντικείμενο και αν καταπιανόμουν!

Από τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Αθήνας ως τεχνολόγος Τροφίμων διετέλεσα εκπρόσωπος σπουδαστών της Σχολής μου και έπειτα των σπουδαστών του ΤΕΙ Αθήνας, μετά ως επαγγελματίας τεχνολόγος Τροφίμων εκπροσώπησα τους συναδέλφους μου ως ταμίας στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων.

Μετά ήρθε εκείνος ο πρωταγωνιστικός ρόλος της συζύγου και μητέρας, άλλοτε εγωιστικός να με κάνει να θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και άλλοτε πιο αλτρουιστικός να εύχομαι, να θέλω και να διεκδικώ κάτι καλύτερο για όλα τα παιδιά… έτσι και αποφάσισα να κάνω μια στροφή και να εμπλουτίσω περαιτέρω τις γνώσεις μου και να διεκδικήσω μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η επιθυμία μου για αυτοπραγμάτωση μέσω της κοινωνικής συνεισφοράς αποτελεί πάντα οδηγό και πλέον ο Γιώργος Παπαδημητρίου με τιμάει, μου δίνει την ευκαιρία να την ικανοποιήσω, μου δείχνει την εμπιστοσύνη του και με εντάσσει στο σχήμα «Ηράκλειο Μαζί-σε κάθε γειτονιά».

Δεν θα τολμούσα το βήμα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 του Δήμου Ηρακλείου αν ο Γιώργος δεν με ενέπνεε να το κάνω.

Αν ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι ο αρχηγός της, τότε εγώ επέλεξα αυτόν που μου εμπνέει σεβασμό, πηγαία ευγένεια, σεμνότητα, αυτοσεβασμό, ενσυναίσθηση προς τον συνάνθρωπο, αισιοδοξία, εργατικότητα, δημιουργικότητα!

Είμαι τόσο υπερήφανη να δουλεύω μαζί με όλη της ομάδα που ο Γιώργος Παπαδημητρίου επέλεξε τόσο προσεκτικά και τόσο ολιστικά, με ανθρώπους νέους στην ηλικία και νέους στις αντιλήψεις, ανθρώπους μορφωμένους, καταξιωμένους, έμπειρους, με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ιδιαίτερες ικανότητες και ταλέντα, που το βιογραφικό τους δείχνει ότι είναι μαχητές της ζωής που δεν εφησυχάζουν, ανθρώπους με ήθος και εντιμότητα.

Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελα να μείνει αμπαρωμένο στο χρονοντούλαπο είναι η απαξίωση και η περιφρόνηση του κόσμου όσον αφορά την επιλογή των εκπροσώπων του.

Είναι βαθιά πεποίθηση μου και πάντα επιλέγω να εκπροσωπούμαι από ανθρώπους που έχω ψάξει την πορεία τους και πιστεύω στα πρόσωπα τους ότι θα με εκπροσωπήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τώρα βρίσκομαι και εγώ και η ομάδα του Γιώργου Παπαδημητρίου μαζί, να κρινόμαστε αν είμαστε οι ικανοί και ιδανικοί εκπρόσωποι για το μέλλον του Ηρακλείου.

Εύχομαι να εμπνεύσουμε τόσο πολύ τον κόσμο να ενεργοποιηθεί, να εξετάσει, να συμμετέχει, να επιλέξει το ιδανικό και όχι το κατά συνθήκη μέτριο.

Μπορεί να μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά επέλεξα συνειδητά να μένω στο Ηράκλειο ως το ιδανικό για την οικογένεια μου.

Θέλω το Ηράκλειο να είναι ζωντανός οργανισμός και κάθε πολίτης να αισθάνεται μέρος του. Θέλω όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα αειφόρο μέλλον. Θέλω τον Γιώργο Παπαδημητρίου για δήμαρχο Ηρακλείου.

Θέλω όλο το Ηράκλειο να είναι Μαζί και σε κάθε γειτονιά να βλέπω ένα Ηράκλειο!

Η Γεωργία Σικόλα είναι τεχνολόγος Τροφίμων και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet