Ο Β. Αντωνίου υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τον Τ. Μαυρίδη
Πολιτική

Ο Β. Αντωνίου υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τον Τ. Μαυρίδη

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Βασίλης Αντωνίου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδηβ, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Βασίλη, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις σπουδές του, τις γνώσεις του και τη διάθεσή του για προσφορά,  μπορεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου, πράσινου και ψηφιακού Δήμου».

O Βασίλης Αντωνίου είναι δασοπόνος – περιβαλλοντολόγος με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Αποβλήτων. Γεννήθηκε στην Πεύκη όπου μεγάλωσε και ζει επί 34 χρόνια. Έχει κάνει την πρακτική του στον Δήμο Πεύκης την περίοδο 2006-2007, ενώ έχει εργαστεί σε άλλους δήμους και δημόσιους φορείς, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες πάνω στο Περιβάλλον, τη Δασοπονία, τα Απόβλητα, την Ανακύκλωση, την Πολιτική Προστασία κ.ά. και θέλει με τις γνώσεις του να συμβάλλει στην προστασία και την αξιοποίηση των δασών, στην προστασία του Περιβάλλοντος και στην Ανακύκλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet