Ο Π. Βραχνός ενημερώθηκε για τα ζητήματα του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών
Κοινωνία

Ο Π. Βραχνός ενημερώθηκε για τα ζητήματα του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών

Μία εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών στην πλατεία εργατικών κατοικιών στο ΚΑΠΗ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 38.

Όπως επισημαίνει ο συνδυασμός, «ο κ. Βραχνός, κατά ομολογία όλων των μελών του συλλόγου, ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή επί σειρά ετών και κυρίως για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου συζήτησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, κ. Κοσμίδου, και αντήλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει την επόμενη κιόλας μέρα που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου σε δραστικά μέτρα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δημιουργία εξωτερικών ασανσέρ στις πολυκατοικίες ώστε να διευκολύνεται η χρήση τους από τους κατοίκους.

Παρουσίασε επιπλέον το οικονομικό πρόγραμμα του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή και εξήγησε το σκεπτικό και τη στρατηγική που έχει σχεδιαστεί για να βρεθεί τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων για την εν λόγω δαπάνη.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν τα παράπονά τους στον κ. Βραχνό για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το προβληματικό αποχετευτικό σύστημα, εξαιτίας, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού, κακοτεχνιών του έργου όταν παραδόθηκε, τη συγκέντρωση όμβριων υδάτων που απειλεί την υγεία τους, το πρόβλημα που διαπιστώνεται στο κλάδεμα των δέντρων και την παντελή, όπως αναγράφεται, έλλειψη φύλαξης της περιοχής επισημαίνοντας, σύμφωνα με τον συνδυασμό ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική απέναντί τους και μάλιστα τους αντιμετώπιζε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Βραχνό για τη διάθεσή του να δώσει άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα και εξέφρασαν, όπως σημειώνει ο συνδυασμός,τη βεβαιότητα για νίκη του στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet