Συμμαχία Πολιτών: Η Πύρνα να λειτουργεί ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο την Πρωτομαγιά
Ποιότητα Ζωής

Συμμαχία Πολιτών: Η Πύρνα να λειτουργεί ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο την Πρωτομαγιά

Για την ανάδειξη της περιοχής της Πύρνας δεσμεύεται ο υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εφόσον εκλεγεί στο τιμόνι της δημαρχίας.

«Η μαγευτική Πύρνα να λειτουργεί ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο την Πρωτομαγιά» τονίζει η παράταξη στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Πύρνα ήταν κι εφέτος επιτυχημένος. Γιατί, εκτός των άλλων, ανέδειξε σε αρμόδιους και μη το φυσικό κάλος της περιοχής γύρω από το ρέμα και ειδικότερα στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Λυκόβρυση, όπου έγινε και το παραδοσιακό γλέντι.

«Πιστεύω ότι όλοι είδαν την ανάγκη της ήπιας αξιοποίησης της περιοχής με τη δημιουργία πάρκου αναψυχής που έχει προτείνει η Κίνηση Πολιτών. Ενός πάρκου που θα σέβεται βεβαίως το περιβάλλον και θα λειτουργεί προστατευτικά για το ρέμα της Πύρνας» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις κι εφέτος μαζί με στελέχη της μεγάλης και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών. 

Και πρόσθεσε: «Εμείς στηρίζουμε αυτή την πρόταση και θέλουμε η Πύρνα να είναι σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Γιατί όποιος επισκεφτεί το εκκλησάκι άλλη περίοδο θα νοιώσει την εικόνα της εγκατάλειψης. Εμείς δεσμευόμαστε πώς αν οι πολίτες μας δώσουν τη δύναμη να γίνουμε διοίκηση η φροντίδα στην περιοχή θα είναι άμεση. Και κάτι άλλο. Καλό είναι επίσης να εξεταστούν οι συνέπειες από την κατάληξη στο ρέμα ενός τεράστιου δικτύου ομβρίων της Κηφισιάς και της Πολιτείας, που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια. Για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet