Αναδρομή στο παρελθόν… στο Φεστιβάλ Παιδιού από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Αναδρομή στο παρελθόν… στο Φεστιβάλ Παιδιού από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Αναδρομή στο παρελθόν κάνει ο δημοτικός συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 σχετικά με το Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός επισημαίνει τα εξής:

Μια ετήσια πολύ όμορφη γιορτή της πόλης μας αφιερωμένη στο παιδί  που έχει βάθος χρόνου πάνω από 42 χρόνια θα πραγματοποιηθεί και φέτος από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή και όπως όλοι πιστεύουμε θα χαρίσει στιγμές χαράς και δημιουργίας σε όλους τους μικρούς μας συμπολίτες που το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Είναι πια ένας θεσμός, από τους πλέον υγιείς της πόλης μας, για τον οποίο εργάζονται πολλοί και με πολύ μεράκι από τους ανθρώπους του Δήμου μας, θεσμικοί και μη, μέχρι όλες οι εθελοντικές ομάδες και κυρίως τα σχολεία. Αναμφισβήτητα έχουν κοπιάσει πολλοί αλλά αξίζει τον κόπο να δίνουμε την ψυχή μας για το παιδί που τη σημερινή εποχή βιώνει κι αυτό, με τον δικό του αθόρυβο τρόπο την περιρρέουσα καταθλιπτική οικονομική και κοινωνική ατμόσφαιρα σε όλες τις δραστηριότητες της ηλικίας του!

Για τον λόγο αυτό είναι ανάγκη να αφήσουμε αυτές τις τρεις ημέρες να απολαύσουν το φεστιβάλ οι μικροί μας φίλοι και να μη γίνει ευκαιρία προβολής και προσωπικής ικανοποίησης όλων ημών των μεγαλύτερων, είτε εργαστήκαμε είτε όχι για την επιτυχία του. Πρέπει να ξαναγίνει το φεστιβάλ Φεστιβάλ Παιδιού σε όλες του τις ευκαιρίες και δραστηριότητες.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτούς που πριν περίπου 42 χρόνια είχαν την ιδέα και που με τα πενιχρά μέσα που τότε διέθεταν, οργάνωσαν τα πρώτα φεστιβάλ κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου που είχε την ιδέα να δημιουργήσει το Φεστιβάλ Παιδιού μαζί με συνεργάτες του, όπως τους Αεροπροσκόπους Πεύκης όπου ήταν και αρχηγός τους εκείνη την εποχή, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πεύκη», όπου ήταν πρόεδρος, την Οικολογική Κίνηση και πάρα πολλούς άλλους. Έτσι, δικαίως σήμερα καμαρώνει για τον διαχρονικό αυτό θεσμό. Με την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής αρχής αμέσως θα ξεκινήσει η διοργάνωση του 43ου Φεστιβάλ Παιδιού για το 2020 με πρώτη επιτροπή από τους μαθητές 3ης Λυκείου. Το φεστιβάλ όταν ξεκίνησε ήταν από τους νέους για τους νέους και έτσι θα συνεχίσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή απόλαυση στους μικρούς μας συμπολίτες!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet