Τον Μίμη Πλέσσα τίμησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη
Αυτοδιοίκηση

Τον Μίμη Πλέσσα τίμησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Eκδήλωση αφιερωμένη στον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα διοργάνωσαν πριν από λίγες μέρες τα ΚΑΠΗ Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ, της ΧΑΝ, του 2ου Γυμνασίου Νίκαιας, των εκπαιδευτηρίων «Θεμιστοκλής», το Εργαστήριο Μπουζουκιού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη καθώς και το συγκρότημα ΠΕΛΕΚΥΣ ερμήνευσαν και τραγούδησαν με τους παρευρισκόμενους μουσικές επιτυχίες του συνθέτη από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, και ο πρόεδρος των ΚΑΠ, Κώστας Μαραγκάκης, ευχαρίστησαν τον μουσικοσυνθέτη για την παρουσία του στην εκδήλωση και του έδωσαν ένα έργο τρισδιάστατης ζωγραφικής που αγαπά πολύ.

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Μίμη Πλέσσα ήταν στα μαθητικά χρόνια. Είχα λάβει μέρος σε έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό, στην εκπομπή του. Τότε έγινε η πρώτη γνωριμία μας. Χαίρομαι ειλικρινά, που τον συναντώ ξανά χρόνια μετά και του εύχομαι να είναι γερός και δημιουργικός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο Μίμης Πλέσσας με χαρά έπαιξε ένα κομμάτι και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμο για την τιμή που του έκανε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet