Αλλάζουμε: Πεζοπορούμε στον Υμηττό και «χαρτογραφούμε» τις όμορφες διαδρομές του
Ποιότητα Ζωής

Αλλάζουμε: Πεζοπορούμε στον Υμηττό και «χαρτογραφούμε» τις όμορφες διαδρομές του

Μια όμορφη πεζοπορία στον Υμηττό διοργάνωσε ο δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε, με πρωτοβουλία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Τάνιας Νικολούλια και Χρήστου Πένητα.

Συγκεκριμένα, ομάδα πεζοπόρων, με τις οικογένειές τους, περπάτησαν τη Διαδρομή 12 του Υμηττού, ξεκινώντας από το πάρκο Ναβαρίνου, ανεβαίνοντας πάνω από την Αττική Οδό και καταλήγοντας στον όμορφο χώρο, με τους πάγκους, έξω από το αθλητικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός επισημαίνει:

Δυστυχώς, τη συγκεκριμένη όμορφη διαδρομή είναι δύσκολο να την απολαύσουν πολλοί, αφού για να την «ανακαλύψουν» πρέπει να «πέσουν» κυριολεκτικώς πάνω στις πινακίδες σήμανσης, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη πηγή πληροφόρησης σχετικά με αυτήν. Κάτι που σκοπεύουμε να Αλλάξουμε ως διοίκηση του Δήμου, με βάση αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις που υπάρχουν και οι οποίες συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας στη Διαδρομή 12.

Αλλά επειδή η άμεση πράξη είναι στο DNA των Αλλάζουμε, μέχρι τότε, ετοιμάσαμε, για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας, μια σύντομη περιγραφή του Υμηττού και των σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής μας (Μονή Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και σπήλαια Λεονταρίου και Νυχτερίδας).

Με σταθερά βήματα, περπατάμε στη διαδρομή που θα μας οδηγήσει στη μεγάλη ανατροπή την Κυριακή 26 Μαΐου, για να Αλλάξουμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet