Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Παναγιώτης Μανούρης: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη

0
385 Προβολές

Αισιόδοξος ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα στη διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας την επομένη των δημοτικών εκλογών, καθώς έχει δημιουργηθεί ήδη μια κουλτούρα συνεργασιών, δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν σηματοδοτεί τίποτα η ταυτόχρονη στήριξη που έχει λάβει η παράταξή του από το ΚΙΝ.ΑΛ. και τη Ν.Δ., καθώς, όπως είπε, το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από στελέχη όλων των κομματικών καταβολών και είναι ανανεωμένο σε σύγκριση με το 2014 σε ποσοστό περίπου 60%.

«Η αλήθεια είναι ότι ξένισε αυτή η στήριξη, γιατί ακόμα δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανούρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η παράταξή του με τη στάση της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο απέδειξε στην πράξη και διασφάλισε έμπρακτα την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Επιπλέον, ο κ. Μανούρης άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή του Ηρακλή Γκότση, διότι, όπως είπε, για ιδεοληπτικούς λόγους δεν προχώρησε σε μία σειρά ζητημάτων. «Η παρούσα δημοτική αρχή απορρόφησε ελάχιστα κονδύλια για έργα σε σχέση με τους υπόλοιπους δήμους», κατέληξε ο Παναγιώτης Μανούρης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μανούρη στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», η οποία μεταδίδεται καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00, με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα, στο παρακάτω link:

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up