Θέαμα και ρυθμός στην 29η Γυμναστράδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θέαμα και ρυθμός στην 29η Γυμναστράδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με τη συμμετοχή 2.000, περίπου, αθλητών από δεκάδες συλλόγους της Αττικής, οι οποίοι παρουσίασαν πάνω από 80 προγράμματα, ολοκληρώθηκε το διήμερο του φετινού 29ου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

Χωρίς νικητές και ηττημένους, με μόνη διάκριση το μήνυμα ζωής που στέλνει ο Αθλητισμός, το ταπί του Δημοτικού Γυμναστηρίου φιλοξένησε αθλητές από 6 έως 76 ετών, οι οποίοι συνέθεσαν ένα μοναδικό θέαμα με επιδείξεις από την ρυθμική γυμναστική, την ενόργανη, την αεροβική, τις πολεμικές τέχνες, τον χορό κ.ά.

Θέματα επίκαιρα και διαχρονικά όπως η αγάπη, η οικολογία, η ισότητα, η αλληλεγγύη μεταφράστηκαν σε κίνηση και ρυθμό, περνώντας τα σχετικά συνθήματα στους χιλιάδες κόσμου που πέρασαν από τις εξέδρες του Γυμναστηρίου κατά το διήμερο του Φεστιβάλ.

Τη διοργάνωση της Γυμναστράδας ανέλαβε, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 29 έτη, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου διατηρώντας μια αθλητική παράδοση ορόσημο στα δρώμενα, όχι μόνο της πόλης, αλλά και όλης της Αττικής. Το φετινό Φεστιβάλ παρουσίασε η παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής 94FM, Όλγα Παπακυριακού.

«Το 29ο Φεστιβάλ Γυμναστικής τελείωσε. Βάζουμε πλώρη για το 30ό, για τα 30 χρόνια της θρυλικής Γυμναστράδας. Όσο υπάρχουν αθλητές με ψυχή και πνευματική νεότητα ο Δήμος μας θα διοργανώνει το Φεστιβάλ και για 50 και για 100 χρόνια. Είναι σημαντικό να βλέπεις στις κερκίδες, ως θεατές πλέον, γονείς που έρχονται να καμαρώσουν τα παιδιά τους και οι ίδιοι σαν παιδιά είχαν αγωνιστεί πριν χρόνια στη Γυμναστράδα. Είναι αυτή η παράδοση και η παρακαταθήκη που δημιουργεί το Φεστιβάλ που μας δίνει τη δύναμη και την όρεξη να προχωράμε μπροστά, να ενισχύουμε τους θεσμούς του Δήμου», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet