Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ Γιώργου Καραμέρου και ΣΥΡΙΖΑ

0
224 Προβολές

Νέα αντιπαράθεση ξεκίνησε μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Καραμέρου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την οποία δήλωνε ότι «δεν στηρίζει» τον υποψήφιο δήμαρχο και στην οποία ο Γ. Καραμέρος είχε απαντήσει ότι «η παράταξή του δεν δέχεται υποδείξεις από καμία κομματική νεολαία» έρχεται τώρα να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να αρνηθεί τη στήριξή του.

Μετά από δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο, ο συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Για πολλοστή φορά ως ανεξάρτητο #Ενωμένο Μαρούσι και με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Είμαστε #Ενωμένο Μαρούσι. Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δεν διεκδικήσαμε, δεν θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών.

Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους.

Δύο εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές καλούμε εκ νέου τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να ψηφίσουν για την πόλη τους αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι. Άλλωστε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, σε δήμους όπως το Μαρούσι δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα. Το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κόμματα στις ευρωεκλογές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up