ΓΣΑΠ: Αποτελέσματα αγώνων και οι γυναίκες αντιμέτωπες με τα… προμίνι
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Αποτελέσματα αγώνων και οι γυναίκες αντιμέτωπες με τα… προμίνι

Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ακαδημιών του ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε ένας εσωτερικός αγώνας του Συλλόγου, καθώς τα προμίνι ήρθαν αντιμέτωπα στο παρκέ με τις γυναίκες του ΓΣΑΠ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Τουρνουά Παγκορασίδων – Β΄ φάση

Σάββατο 11/05: ΓΣΑΠ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: 35-23

Δεκάλεπτα: 10-06, 10-05, 08-10, 07-02

Πολύτιμη νίκη για την ανανεωμένη ομάδα των παγκορασίδων μας στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του τουρνουά. Η ομάδα μας, μετά την τριών εβδομάδων αγωνιστική απραξία, είχε εξαιρετική αμυντική απόδοση, που ισορρόπησε το μέτριο επιθετικά παιχνίδι μας, κατακτώντας το θετικό  αποτέλεσμα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Μίνκωφ, Βαρλάμη, Λυραντζάκη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Μήτση, Καλλεράντε, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Χουγκάζ, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Λάμπρου.

Κυριακή 12/05: ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΓΣΑΠ: 27-41

Δεκάλεπτα: 06-09, 06-09, 07-12, 08-11

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για  τις παγκορασίδες μας επί ενός αξιόμαχου αντίπαλου. Το πολύ δυναμικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας δεν επηρέασε τις αθλήτριές μας, που με την πολύ καλή άμυνα έκλεισαν τους χώρους, ενώ στην επίθεση ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, με πολύ όμορφες ομαδικές και ατομικές προσπάθειες.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Μίνκωφ, Καλλεράντε, Λυραντζάκη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Βαρλάμη, Λιάρου, Μήτση, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Χουγκάζ, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Λάμπρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριες για την απόδοσή τους, που μας έφεραν τις επιτυχίες του πρώτου αγωνιστικού διήμερου του τουρνουά, το οποίο συνεχίζεται το επόμενο ΣΚ  με δύο εκτός έδρας αγώνες, το Σάββατο 18/5 στις 18:30 με αντίπαλο τον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης και την Κυριακή 19/5 στις 19:00 με αντίπαλο τον ΑΠΣ Φίλιππο Περιστερίου.

Τουρνουά Ακαδημιών

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Φώτη Λαμπρόπουλο των καθαριστηρίων Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που καλύπτει όλα τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων του Τουρνουά.

Όπως όρισε η διοργανώτρια αρχή, ο χαρακτήρας του τουρνουά είναι αναπτυξιακός, διεξάγεται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών για να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, απαγορεύεται η αναγραφή του σκορ στον πίνακα του γηπέδου και δεν θα υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Σύλλογός μας, συμφωνώντας με αυτήν την φιλοσοφία, συμμετέχει με δύο ομάδες, όπως και στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ομάδα Α: ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Το Σάββατο 11/5 διεξήχθη η 7η αγωνιστική και η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης για το Τουρνουά της ΕΣΚΑ, στο γήπεδό μας. Τα κορίτσια μας μπήκαν πολύ δυνατά στα δύο πρώτα 8λεπτα  και κατάφεραν να πάρουν σημαντική διαφορά την οποία και κράτησαν  μέχρι το τέλος του αγώνα. Στα τρία τελευταία 8λεπτα, το προπονητικό δίδυμο της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δώσει  μεγάλο χρόνο συμμετοχής, σε όλες τις αθλήτριες, χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο η έκβαση του αγώνα. Το ροζ φύλλο στο τέλος ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλης της ομάδας. Ακολουθεί  την επόμενη Κυριακή 19/5 ο αγώνας με τον Κρόνο Γέρακα στο Κλειστό Γέρακα στις 15:15.

ΓΣΑΠ (Λάουρα Νιτουλέσκου, Σοφία Καράμπελα): Τσαλούρη, Λάγγα Α-Μ, Συρίγου, Κεϊσογλου, Αθανασοπούλου, Τούτση, Λυμπεροπούλου, Μηλιώνη, Μπόμπου, Βερτοπούλου, Τελάκη, Λιοντάκη, Παπαδοπούλου, Παπαδημητρίου

Ομάδα Β: ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΓΣΑΠ

Το πέντε στα πέντε πέτυχαν τα φανταστικά junior μας στο αγώνα της Κυριακής 12/5 με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ, παίζοντας με μεγάλο πάθος τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Όταν μάλιστα αυτό το πετυχαίνεις έχοντας εννέα παίκτριες από το 2009 έως το 2011 τότε η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αναδεικνύοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας και την υπομονή που χρειάζεται για να φτάσεις στο αποτέλεσμα που όλοι μας επιδιώκουμε. Ο αγώνας κρίθηκε στο 1ο κιόλας 8λεπτο στο οποίο τα κορίτσια μας δεν δέχτηκαν ούτε ένα πόντο, έχοντας συγχρόνως πολύ καλή απόδοση στην επίθεση.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 18/5 στις 9:30 με την Αναγέννηση Πετραλώνων στο γήπεδό μας. 

ΓΣΑΠ (Λάουρα Νιτουλέσκου): Πολυχρονοπούλου, Τσελεμέγκου, Χρήστου, Κεϊσογλου, Αθανασοπούλου, Οικονόμου, Δρακοπούλου, Χουρδάκη, Τελάκη, Σάντα, Οικονομάκου, Λιοντάκη, Τούτση, Γρηγοριάδη, Πολυμένου.

All Stars MVP MINI της ΕΣΚΑ

Οι αθλήτριές μας των ΜΙΝΙ Ανθή Πολυμένου και Κωνσταντίνα Αλεξάνδρου συμμετείχαν στο ALL STAR MVP MINI ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ της ΕΣΚΑ,  το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου στο γήπεδο του ΑΜΥΝΤΑ. Τα κορίτσια μας απόλαυσαν την εκδήλωση, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι με αθλήτριες υψηλού επιπέδου, χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού. Τα χαμόγελα από όλα τα κορίτσια στην τελετή βράβευσης ήταν το πιο λαμπερό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν και καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους. 

Ακαδημίες εναντίον γυναικών

Το είδαμε και αυτό!

Την Πέμπτη 09/05 το βράδυ στο Κοντόπευκο τα προμίνι μας προκάλεσαν σε αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως την ομάδα μας των γυναικών. Μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα η κατάληξη ήταν η ισοπαλία, γιατί η ομάδα των γυναικών δεν θέλησε να πάει το ματς στην παράταση μήπως και χάσει! Όμως το χαμόγελο όλων, προπονητών και αθλητριών, ήταν «όλα τα λεφτά»!! Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο όμορφο αυτό εσωκομματικό γεγονός και κυρίως, αυτήν που είχε την αρχική ιδέα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet