«Επίθεση» Π. Βραχνού στον Γ. Καραμέρο
Πολιτική

«Επίθεση» Π. Βραχνού στον Γ. Καραμέρο

Κριτική στον ανθυποψήφιο του Γιώργο Καραμέρο εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, μιλώντας σήμερα το πρωί, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Καραμέρος είναι «διορισμένος αντιπεριφερειάρχης» και ότι «δεν βοήθησε ποτέ το Μαρούσι». «Δεν χρηματοδότησε ποτέ έργα, δεν φρόντισε να κάνει το παραμικρό για αντιπλημμυρικά έργα, που όπως όλοι θυμόμαστε πριν καιρό δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου με συνεπαγόμενες καταστροφές. Αυτό, του το καταλογίζουν όλοι ως ευθύνη τεράστια» είπε.

Ο κ. Πάνος Βραχνός αναφέρθηκε και στις δηλώσεις των τελευταίων ημερών περί πολιτικής ανεξαρτησίας του ανθυποψηφίου του: «Τις τελευταίες ώρες μου προκαλεί, όπως και σε όλους τους πολίτες, εντύπωση τα όσα λέει περί  ανεξάρτητης συμμετοχής του, καθόδου του στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υποστηρίζει ότι δεν κατέρχεται με την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως ανεξάρτητος. Κοιτάξτε, οι πολίτες δεν είναι αφελείς όπως νομίζουν κάποιοι. Δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν τον κόσμο, κανένας δεν μπορεί. Φυσικά και στην περίπτωση Καραμέρου υπάρχει κομματική ταυτότητα. Ανεξάρτητος πολιτικά είναι ο δικός μας συνδυασμός, έτσι προσδιοριστήκαμε από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης και απόφασης καθόδου μας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός τονίζει:

Όπως έχει σημειώσει κατά καιρούς ο υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Βραχνός ο ανθυποψήφιος του κ. Γιώργος Καραμέρος δεν ήταν ποτέ στο πλευρό των πολιτών, κάτι που εκείνοι ανέμεναν αλλά τελικά απογοητεύτηκαν από την αδράνεια του.

Η προσπάθειά του να προσδιοριστεί λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση ως… πολιτικά ανεξάρτητος φαίνεται να πέφτει στο κενό σε συνδυασμό με την απόρριψη που όπως όλα δείχνουν λαμβάνει από τους πολίτες το τελευταίο διάστημα.

Αν και έλαβε και δέχτηκε προ πολλού το χρίσμα, τώρα απεμπολεί εκτιμώντας ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την δική του πολιτική κατρακύλα, κάτι που εισπράττει καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Η περιβόητη «πολιτική ανεξαρτησία» του είναι προφανώς μύθευμα.

Ο κόσμος στο Μαρούσι ξέρει πολύ καλά όλους μας.

Ξέρει και την πολιτική ταμπέλα του κ. Καραμέρου.

Απέλπιδες προσπάθειες για να βρεθεί σωσίβιο έστω και την ύστατη στιγμή;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet