Κ. Ζώμπος: Δείγμα πανικού και χαρακτήρα, η μακέτα για κεντρική πλατεία στο Γαλάτσι
Αυτοδιοίκηση

Κ. Ζώμπος: Δείγμα πανικού και χαρακτήρα, η μακέτα για κεντρική πλατεία στο Γαλάτσι

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο δήμαρχος Γαλατσίου δημοσιεύει μια μακέτα για μια κεντρική πλατεία, χωρίς να έχει γίνει καμία μελέτη και χωρίς να έχουν δεσμευτεί τα χρήματα, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο.

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές κατάφερε να ανακοινώσει ό,τι δεν έταξε κανένας δήμαρχος ή υποψήφιος δήμαρχος μέχρι σήμερα και, μάλιστα, την εβδομάδα που ανακοινώθηκε και η 13η σύνταξη» σημειώνει ο συνδυασμός και προσθέτει:

«Τον παραπάνω συνειρμό τον έκανε και ο κουμπάρος του κ. Μαρκόπουλου και τ. αντιδήμαρχος, ο οποίος τον κάλεσε να μην προχωρά σε “πολιτικάντικες” πρακτικές και να μην αντιμετωπίζει ένα τόσο σημαντικό έργο με όρους μακέτας».

«Το Γαλάτσι χρειάζεται πλατεία, αλλά δεν χρειάζεται ανθρώπους με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες. Χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και όχι ανθρώπους που βλέπουν οράματα. Χρειάζεται νέους ανθρώπους που δεν σε γυρνάνε στο παρελθόν, αλλά βρίσκονται στην εποχή τους και πατάνε στα πόδια τους. Για το καθημερινό, το απλό και όχι το μεγαλεπήβολο» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Ζώμπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet