Στ. Καλαποτλή: Μπορούμε να κάνουμε το Ηράκλειο ένα προάστιο πρότυπο
Πολιτική

Στ. Καλαποτλή: Μπορούμε να κάνουμε το Ηράκλειο ένα προάστιο πρότυπο

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Γιώργου Παπαδημητρίου συντάσσεται η κ. Στέλλα Καλαποτλή.

Η κ. Καλαποτλή κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Ηράκλειο – Μαζί, τονίζοντας ότι το Ηράκλειο μπορεί να γίνει ένα προάστιο πρότυπο όπως επισημαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Μπορούμε να κάνουμε το Ηράκλειο ένα προάστιο πρότυπο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής. Εδώ δημιουργήθηκαν οι παιδικές και εφηβικές μου αναμνήσεις και εδώ ζω σήμερα και έχω ιδρύσει την επιχείρησή μου.

Η ιδέα που έχουμε για τον κόσμο πλάθεται μέσα από τον μικρόκοσμό μας και εμένα οι γειτονιές του Ηρακλείου ήταν για πολλά χρόνια ο όμορφος δικός μου κόσμος. Έπρεπε να ενηλικιωθώ, να αρχίσω να κυκλοφορώ, να ταξιδέψω, να σπουδάσω, να ζήσω και να εργαστώ στο εξωτερικό για να καταλάβω ότι η πόλη μου -σε σύγκριση με άλλες πόλεις, κυρίως ευρωπαϊκές- υστερούσε σε πολλά σημεία.

Με λύπη μου διαπίστωνα και διαπιστώνω ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος μας δεν είναι αυτή που του αξίζει, ενώ οι δημότες του δεν μπορούν να καυχιούνται για σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες αναλογικές με τα υπέρογκα ποσά που πληρώνουν σε έμμεση και άμεση δημοτική φορολογία.

Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και να αποδεχτώ την πρόσκληση του Γιώργου Παπαδημητρίου γιατί είναι ένας έμπειρος άνθρωπος που έχει το όραμα, το πρόγραμμα και τη δέσμευση να αναβαθμίσει το Ηράκλειο σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Μια πόλη που αξίζει να ζεις, να δημιουργείς σε όλα τα επίπεδα και να επιχειρείς.

Όπως μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα συμβάλλω στην θετική αλλαγή και εξέλιξη των επιχειρήσεων που με εμπιστεύονται, έτσι θα ήθελα να συμβάλλω και στην εξέλιξη του Δήμου μας και στη μετατροπή του σε ένα προάστιο πρότυπο για τους επισκέπτες και τους δημότες του.

Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μέλος του συνδυασμού Ηράκλειο Μαζί, μιας ομάδας που αποτελείται από επιστήμονες με καινοτόμες ιδέες και όραμα, από ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τον Δήμο μας.

Ο συνδυασμός έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία γιθα την υποψήφια:

Η κ. Στέλλα Καλαποτλή διαθέτει επιχείρηση με αντικείμενο την προβολή και προώθηση επιχειρήσεων.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in International Management .

Μιλάει τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Σε ηλικία 16 χρόνων επελέγη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους μαθητές ως ένας από τους έφηβους βουλευτές Β’ Περιφέρειας Αθηνών για τη Βουλή των Εφήβων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet