Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του συνδυασμού Πεντέληθεν στη Ν. Πεντέλη
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του συνδυασμού Πεντέληθεν στη Ν. Πεντέλη

Στην πορεία για τις εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης πραγματοποίησε τη δεύτερη από τις τρεις κεντρικές ομιλίες του, στη Νέα Πεντέλη.

Στη συγκέντρωση, που έγινε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 ο Γιώργος Κατσικογιάννης παρουσίασε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Κίνησης Πεντέληθεν για την Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσικογιάννης ανέφερε τις προγραμματικές θέσεις, «λύσεις», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του, της Κίνησης Πεντέληθεν για τον Δήμο Πεντέλης γενικά και την Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης ειδικότερα.

Έδωσε έμφαση στα θέματα ασφάλειας και προστασίας των δημοτών με τρεις άξονες:

  • Σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Αναβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων σε πολυδύναμο, σε στρατηγικό χώρο που θα καλύπτει και τις ρεις Κοινότητες του Δήμου.
  • Επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης.

Επίσης, αναφέρθηκε στα θέματα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τη χρήση Νέων Τεχνολογιών, που θα μετατρέψουν την πόλη σε «Έξυπνη Πόλη» προς όφελος όλων.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ανταποκρινόμενος σε παρεμβάσεις/προτάσεις παρισταμένων, δεσμεύτηκε για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου και την απαλλαγή τους από τα Δημοτικά Τέλη.    

Ειδικότερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραγωγική συζήτηση που είχαμε με Δημότες, διαπιστώνοντας πως τα αιτήματά τους καλύπτονται, σχεδόν στο σύνολο τους, από το πρόγραμμά μας.

»Οι προτάσεις για ίδρυση Σκοπευτηρίου, τη δημιουργία Θεάτρου στην πόλη με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, τις εντάσσω στις νέες ευκαιρίες που πρέπει να δώσουμε στους δημότες».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς την ομάδα της Κίνησης Πεντέληθεν, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους μας, όλες και όλους που ήταν σήμερα μαζί μας για την ανθρώπινη αυτή συγκέντρωση.

»Επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μας, ότι είμαστε σε “Πορεία Νίκης”!

»Ο εποικοδομητικός διάλογος που είχαμε σήμερα με τους Δημότες μας επιβάλλει να συνεχίσουμε να τους ακούμε, να καταγράφουμε τις αγωνίες τους και τα αιτήματά τους, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όχι μόνον τις ανάγκες τους, αλλά και τις προσδοκίες τους.

»Μαζί θα κάνουμε ένα μελίσσι όλη την Πεντέλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet