Ν. Πέππας: Δίνουμε παλμό ζωντάνιας και υγείας μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα
Αθλητισμός

Ν. Πέππας: Δίνουμε παλμό ζωντάνιας και υγείας μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα

«Δίνουμε παλμό ζωντάνιας και υγείας σε καθημερινή βάση μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα» τονίζει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, ο οποίος καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις καταληκτικές αθλητικές εκδηλώσεις των προγραμμάτων Αθλητισμού του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέππας επισημαίνει:

Και φέτος, ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο φινάλε των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου μας, για να χαρίσουμε το θερμότερο χειροκρότημά μας στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Δήμου μας για τη φετινή αθλητική σεζόν.

Μέσα από δεκάδες αθλητικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις άθλησης, προσφέραμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας με ασφάλεια και με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, να έλθουν πιο κοντά σε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, υγιεινό, αθλητικό και πολλαπλά ωφέλιμο.

Όλοι μας δίνουμε το «παρών» στις καταληκτικές αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου μας για να τιμήσουμε τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς, και να χειροκροτήσουμε την επιλογή τους, και φέτος, να δώσουν παλμό ζωντάνιας και υγείας στην καθημερινότητά τους μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα.

Πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων των Τμημάτων Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet