Γ. Οικονόμου: Νέα απρέπεια Σταθόπουλου η μη πρόσκλησή μας στη 12η ημερίδα στίβου για ΑμεΑ
Αθλητισμός

Γ. Οικονόμου: Νέα απρέπεια Σταθόπουλου η μη πρόσκλησή μας στη 12η ημερίδα στίβου για ΑμεΑ

Ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, όπως ενημερώνει, εκπροσωπήθηκε στη 12η ημερίδα στίβου για ΑμεΑ στην Αγία Παρασκευή (στην Ελληνογαλλική Σχολή) από την τέως αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μίνα Μουχτούρη και και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού Βάνα Νικολακοπούλου. Οι δύο υποψήφιες διαβεβαίωσαν τους παριστάμενους ότι η κάθε είδους διευκόλυνση των ΑμεΑ και η πρόσβασή τους στις υπηρεσίες της πόλης και του Δήμου αποτελούν ζήτημα πρώτης ανάγκης για τον Γιώργο Οικονόμου και τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, η παράταξη καταγγέλλει ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν έλαβε πρόσκληση από τον Δήμο, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου σχολίασε σχετικά:

«Το γεγονός ότι, για ακόμα μια φορά, ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αρνήθηκε να ενημερώσει την παράταξή μας για μια εκδήλωση του Δήμου, παραβιάζοντας για πολλοστή φορά την εκλογική νομοθεσία, καθώς διοργανώτρια ήταν η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, σε συνεργασία με το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ, κι έτσι ενημερωθήκαμε από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που μας στηρίζουν, αποδεικνύει ποια παράταξη είναι το Χθες και ποια το Αύριο της πόλης μας. Η παράταξή μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της απέναντι σε αυτή την απαράδεκτη κι αντιδημοκρατική στάση του κ. Σταθόπουλου.

»Οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν τις πραγματικές μεθόδους του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος επιμένει να μην δίνει καμία απάντηση στον καταιγισμό των ερωτημάτων που του θέτουμε. Οι πολίτες θα τον κρίνουν ως τον εκφραστή του Χθες στην Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet