Κεντρική προεκλογική ομιλία Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη στις 23/5
Πολιτική

Κεντρική προεκλογική ομιλία Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη στις 23/5

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις 20:30 στην πλατεία Σοφούλη.

Η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Κι ενώ η μεγάλη μας παράταξη συνεχίζει το πρόγραμμα επισκέψεων στις γειτονιές του Δήμου μας, ορίστηκε το αποφασιστικό ραντεβού με τους πολίτες για την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 20:30 στην πλατεία Σοφούλη στο κέντρο της Πεύκης, εκεί που είναι το μεγάλο, αλλά χαλασμένο εδώ και τρία χρόνια, σιντριβάνι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος προσκαλεί όλες και όλους για να δώσουν το «παρών» τους στη μεγάλη συγκέντρωση και να στείλουν μαζί το μήνυμα της αλλαγής που έρχεται. «Η πόλη μας έχασε τα τελευταία χρόνια μεγάλες ευκαιρίες κι έκανε βήματα προς τα πίσω. Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα για να μπούμε στη νέα εποχή. Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας, μακριά από τα κομματικά προστάγματα και τα πολυποίκιλα συμφέροντα, που θέλουν κι αυτή τη φορά να έχουν τον πρώτο λόγο. Εμείς μπορούμε και το ξέρετε. Ελάτε να πάμε μαζί» τονίζει.

Πρόσκληση στην προεκλογική ομιλία του Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet