Μαρούσι Καθαρή Γραμμή: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση των Γ. Βρέντα και Ν. Πέππα στην πλατεία ΗΣΑΠ
Πολιτική

Μαρούσι Καθαρή Γραμμή: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση των Γ. Βρέντα και Ν. Πέππα στην πλατεία ΗΣΑΠ

Μία άκρως πετυχημένη συγκέντρωση, με πληθώρα κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, διοργάνωσαν χθες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βρέντας και Νίκος Πέππας, όπως ανακοινώνει η δημοτική παράταξη Μαρούσι Καθαρή Γραμμή.

«Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε από πολύ νωρίς ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τον επικεφαλής του συνδυασμού Πάνο Βραχνό, όταν εκείνος ήρθε στην εκδήλωση» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση και προστίθεται:

«Ο κ. Βραχνός συνομίλησε με πολλούς από τους πολίτες που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση, οι οποίοι του ευχήθηκαν σαρωτική επιτυχία και νίκη στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

»Ο κ. Βραχνός πήρε τον λόγο και απηύθυνε μήνυμα σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, με τη δέσμευση ότι θα είναι ο δήμαρχος όλων των Μαρουσιωτών.

»Νεολαίοι, αλλά και μεγαλύτεροι, ενώθηκαν σε αυτή τη γιορτινή βραδιά που είχε πλήρες μενού, με κουβέντες για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι, αλλά και πολύ κέφι, τραγούδι και θετική διάθεση από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet