Μίλησαν και γλέντησαν ρεμπέτικα στην πλατεία Αγ. Παρασκευής οι Φυσάει Κόντρα – Βίντεο
Πολιτική

Μίλησαν και γλέντησαν ρεμπέτικα στην πλατεία Αγ. Παρασκευής οι Φυσάει Κόντρα – Βίντεο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με γιορτινή διάθεση ολοκληρώθηκε η χθεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του «Φυσάει Κόντρα» στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

«Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες συνδημότες και τις συνδημότισσές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας έμπρακτα το συλλογικό-ενωτικό μας εγχείρημα», σημειώνει η Κίνηση στην ανακοίνωσή της.

Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε η Μελίνα Αλεφαντή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φυσάει Κόντρα.

Εκ μέρους του Φυσάει Κόντρα παρενέβησαν ο Σπύρος Αλεξίου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις προηγούμενες εκλογές και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς και ο Πέτρος Σταύρου, επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο ο Θάνος Ανδρίτσος, υποψήφιος δήμαρχος με το Φυσάει Κόντρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η Ελένη Βαφειάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, η Μαριάννα Τσίχλη, υποψήφια περιφερειάρχης με τον συνδυασμό Ανυπότακτη Αττική και ο Τάσος Ευσταθίου εκ μέρους του συνδυασμού Χαλάνδρι Ενάντια.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε ένα ζωηρό μουσικό γλέντι, κάτω από τους ήχους του πιο κεφάτου ρεμπέτικου σχήματος της πόλης μας!

«Η επιτυχία της κεντρικής μας εκδήλωσης και συνολικά της προεκλογικής μας καμπάνιας μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια, αισιοδοξία για τα αποτελέσματα στις 26 Μαΐου και όρεξη για την επόμενη μέρα των εκλογών» σημειώνει η δημοτική Κίνηση.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet