Γ. Παπαδημητρίου: Αφήνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο, κλεισμένο στην πλαστή πραγματικότητα των επικοινωνιολόγων
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Αφήνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο, κλεισμένο στην πλαστή πραγματικότητα των επικοινωνιολόγων

«Αφήνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο, κλεισμένο στην πλαστή πραγματικότητα των επικοινωνιολόγων» τονίζει ο συνδυασμός Ηράκλειο – Μαζί, με αφορμή μη συμμετοχή του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, σε δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων με τους πολίτες.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός επισημαίνει:

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί, υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, όπως συνηθίζει να πράττει σε όλη τη διάρκεια της ενεργούς ανάμειξης με τα κοινά, ανταποκρίθηκε με αμεσότητα στο κάλεσμα του συνυποψηφίου για τη δημαρχία Κυριάκου Κουτρούλη, σε δημόσιο διάλογο με τους πολίτες, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου, στη Βίλα «Στέλλα».

Εκτός από τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πνοή, παρόντες σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν και ο πρώην δήμαρχος (ΑΚΕΠ) Παντελής Βλασσόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο με την Κόκκινη Ρωγμή, Γιώργος Ράγκος.

Αφού ευχαριστήσουμε τους προαναφερόμενους για τη συνάντηση και την ανοικτή διαβούλευση για την πόλη μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η καρέκλα που αντιστοιχούσε στον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, παρέμεινε ΑΔΕΙΑ!

Επίσης, είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της απρόσκοπτης ενημέρωσης των δημοτών, λίγες μόλις ημέρες πριν από την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου, ότι ο Γιώργος Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει υποβάλει δημοσίως αίτημα για διεξαγωγή debate με όρους και συνθήκες που θα συμφωνηθούν από κοινού, από τις 10 Απριλίου, αλλά και αυτό το αίτημα παραμένει αναπάντητο.

Με το να μην προσέρχεται σε δημόσια διαβούλευση ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, αλλά και με το να εξακολουθεί να μην απαντά στο εδώ και ενάμιση μήνα αίτημα μας για δημόσιο διάλογο, δεν προσβάλει, ούτε εκπλήσσει εμάς. Εμείς έχουμε συνηθίσει τις πρακτικές παλαιάς κοπής στις οποίες επιδίδεται χωρίς φειδώ η απερχόμενη διοίκηση.

Προσβάλει τους δημότες, μέσα από τη συστηματική απαξίωση των άλλων δημοτικών συνδυασμών και σχημάτων.

Δηλώνουμε με σαφήνεια ότι τόσο ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ως επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος, όσο και ο κάθε ένας από εμάς, θα επιμένουμε να είμαστε παρόντες, όπου και όποτε μας καλούν, στο πλαίσιο του διαλόγου και της γόνιμης αντιπαράθεσης.

«Αφήνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο κλεισμένο στην πλαστή πραγματικότητα των επικοινωνιολόγων και συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες, οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη και πρόθεση για δημόσιο διάλογο και εποικοδομητική αντιπαράθεση. Είναι σαφές ότι ο κ. Μπάμπαλος θεωρεί ότι αυτά που κερδίζουν είναι τα δελτία Τύπου, οι στημένες συνεντεύξεις, οι φήμες και οι -κάθε λογής- δημοσκοπήσεις», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδημητρίου και συμπλήρωσε: « Τη νίκη θα τη δώσουν οι δημότες, η προσήλωση στις αρχές και το πρόγραμμα για την πόλη μας. Με σεβασμό στους θεσμούς, στους πολίτες και στο Ηράκλειο μας».   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet