Ο μηχανολόγος Γιάννης Καμποσιώρας ακολουθεί την… Καθαρή Γραμμή του Πάνου Βραχνού στο Μαρούσι
Πολιτική

Ο μηχανολόγος Γιάννης Καμποσιώρας ακολουθεί την… Καθαρή Γραμμή του Πάνου Βραχνού στο Μαρούσι

Με τον συνδυασμό του Πάνου Βραχνού, Μαρούσι Καθαρή Γραμμή, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο 40χρονος μηχανολόγος Γιάννης Καμποσιώρας. «Νέος, επιτυχημένος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, με ζηλευτές σπουδές στην Ιταλία και με φινέτσα που διατηρεί ακόμη στην αισθητική και στην καθημερινότητά του», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης και προσθέτει:

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων που έχουν πολιτική πυγμή, άποψη, όραμα και πρόταση για ξεκάθαρες και ριζικές αλλαγές στο… τραυματισμένο Μαρούσι που, από λάθος τακτικές και παραλείψεις, δυστυχώς υπέστη τραυματισμούς».

Ο ίδιος υποψήφιος σημειώνει για την επιλογή του να κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Πάνου Βραχνού:

«Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του κ. Βραχνού. Τον εκτιμώ, θεωρώ ότι είναι ο ηγέτης εκείνος που είναι τόσο κοντά σε όλους τους πολίτες αυτού του τόπου όσο κανείς. Ζει, αναπνέει, δραστηριοποιείται στο Μαρούσι, είναι αυτοδιοικητικός, φάρος ζωής και γνώσης για εμάς που παρακολουθούμε την πορεία του και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πηγαίνοντας αυτές τις μέρες σε διάφορες εκδηλώσεις, διαπίστωσα πόσο πολύ τον αγαπά ο κόσμος. Νέοι άνθρωποι μου λέγανε ότι θα σε στηρίξουμε, θα σας στηρίξουμε, μας αρέσει η εντιμότητα και η συνέπεια όλων όσων λέτε.

»Γιατί αυτό μας χαρακτηρίζει. Συνέπεια, λόγων και έργων. Βασικό οικοδόμημα, πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό».

«Για μένα είναι αυτονόητο να διεκδικείς ό,τι καλύτερο σου αναλογεί στην καθημερινότητά σου και ειδικότερα στο πώς αυτή θα είναι ποιοτική», σημειώνει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Το Μαρούσι είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα, ας μου επιτραπεί να πω μιας και είμαι μηχανολόγος μηχανικός, που δυστυχώς υπέστη τραυματισμούς και κλυδωνισμούς στο παρελθόν και έχασε κάποιες ευκαιρίες. Η ώρα για την επιβίβαση στην ταχεία όμως ήρθε.

»Πάμε δυνατά, με σχέδιο στρατηγικό, με έμπνευση, όραμα και έναν άνθρωπο που πιστεύουμε στην δυναμική του, στον Πάνο Βραχνό, να βάλουμε ξεκάθαρες γραμμές σε όλα. Ξεκάθαρα τα πάντα πια.

»Η επόμενη μέρα των εκλογών σημαίνει για όλους, με επικεφαλής στον Δήμο τον Πάνο Βραχνό, μία πορεία στην εξέλιξη, στην περαιτέρω ενίσχυση του τόπου μας. Είμαστε δυνατοί, ενωμένοι σα μια γροθιά και πανέτοιμοι να νικήσουμε. Όλοι μαζί για το δικό μας Μαρούσι, δίνουμε τον αγώνα μας και πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας ξέρουν ποιους θα εμπιστευτούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet