Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ζητάμε την ψήφο των πολιτών
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ζητάμε την ψήφο των πολιτών

Την κεντρική του ομιλία στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας,  Τάσος Μαυρίδης, στον νέο Πολυχώρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Αναψυχής στο Ο.Τ.9.

Τον κ. Μαυρίδη προλόγισε η Μαρία Γώγου, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος και αντίπαλος του Τάσου Μαυρίδη στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014 και σήμερα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου στον συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Η κ. Γώγου ανέφερε: «Παρότι ήμασταν αντίπαλοι στις προηγούμενες εκλογές με τον Τάσο Μαυρίδη, μέσα σε αυτή τη θητεία συνεργαστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκτίμησα πάνω από όλα την εντιμότητα και το ήθος του. Αυτή η συνεργασία ήταν αποδοτική και ένα από τα έργα της είναι και αυτός εδώ ο εξαιρετικός χώρος της Λυκόβρυσης. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Τάσο Μαυρίδη και εύχομαι μετά τις εκλογές να βρεθούμε και οι δύο στη διοίκηση των Δήμων, ώστε να συνεργαστούμε και πάλι για το καλό της περιοχής».

Ο κ. Μαυρίδης ανέβηκε στο βήμα, ευχαρίστησε την κ. Γώγου για τα καλά λόγια και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εκλογικό της αγώνα στον Δήμο Αμαρουσίου. Ο δήμαρχος μίλησε για την επιλογή του χώρου της ομιλίας, που όπως ανέφερε «περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργήσαμε αυτά τα χρόνια και συμβολίζει το όραμά μας για την επόμενη ημέρα της Λυκόβρυσης, την επόμενη ημέρα του Δήμου μας!». Ο κ. Μαυρίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου, που επιτρέπει, όπως είπε, τη χρηματοδότηση από ίδιους πόρους έργων για την καθημερινότητα του πολίτη. Επίσης, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης, όπως το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, την αποπεράτωση του ημιτελούς Κλειστού Γυμναστηρίου, που προχωρά μετά από δεκαετίες, στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί σε αυτή τη θητεία, καθώς και σε αυτά που δρομολογούνται, όπως είπε, για την επόμενη θητεία, στις αθλητικές υποδομές, στο περιβάλλον, στην καθαριότητα, στην κατασκευή και λειτουργία Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου σε οικόπεδο του Δήμου στη Λυκόβρυση κ.α.

Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Μαυρίδης παρουσίασε στoυς συμπολίτες του, που προσήλθαν στην ομιλία, την ισχυρή, όπως τη χαρακτήρισε, ομάδα της παράταξης «Η Πόλη της Ζωής μας», το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. Συγκεκριμένα τόνισε:  

«Είναι άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που τους ενώνει η ίδια αγάπη για την πόλη και για η ίδια όρεξη να προσφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε! Έχουμε τους ανθρώπους! Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία! Έχουμε το όραμα και το σχέδιο! Ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης και μια ισχυρή εντολή! Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ζητάμε τη θετική σας ψήφο! Για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε: να δουλεύουμε σκληρά για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη!».

Η κεντρική ομιλία του Τάσου Μαυρίδη στην Πεύκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 19:30 στην πλατεία επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Νικολάου Πλαστήρα (Κολώνες).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet