Στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτική

Στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Επίσκεψη στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς πραγματοποίησε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου», όπου συζήτησε με το στελεχιακό δυναμικό της δομής για ζητήματα καθημερινής λειτουργίας των παιδικών σταθμών μεταφέροντας, παράλληλα, τη στήριξή της στο σημαντικό τους έργο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η κ. Πατούλη συνομίλησε με τους παιδαγωγούς, τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα κάλυψης κάποιων λειτουργικών ελλείψεων. Στη συνέχεια περιηγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας όπου δέχτηκε τις αγκαλιές και τα χαμόγελα των παιδιών.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της η κ. Πατούλη, δήλωσε: «Τα παιδιά μας είναι η επένδυση μας ως κοινωνία στο μέλλον μας. Για αυτό και πρέπει να είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Θέλουμε να βλέπουμε ευτυχισμένα και χαρούμενα παιδιά, γιατί μέσα από τα δικά τους μάτια αντλούμε έμπνευση και ζωή, αλλά και την ικανοποίηση ότι συμβάλλουμε θετικά στην ανατροφή και στη διαπαιδαγώγησή τους. Ως Δήμος πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε παιδικούς σταθμούς με αξιόλογο προσωπικό, με υψηλό επίπεδο φροντίδας και ασφάλειας για τα παιδιά μας. Ως συνδυασμός θέλουμε να διευρύνουμε περαιτέρω το δίκτυο των παιδικών σταθμών μας, να αναβαθμίσουμε τις υποδομές εκείνες όπου παρατηρούνται κάποιες ανάγκες, να προσφέρουμε ισότιμα για όλους ακόμα περισσότερες δυνατότητες στήριξης της οικογένειας και της εργαζόμενης μητέρας στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet