Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην ΚΤ.ΥΠ., τον «Ευαγγελισμό», το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού
Περιφέρεια Αττικής

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην ΚΤ.ΥΠ., τον «Ευαγγελισμό», το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

Χθες, Τρίτη 21 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Κώστας Τουλγαρίδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» και ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις θέσεις της παράταξης.

Μαζί του ήταν ο Σάκης Παπαδόπουλος, γεν. γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην ΚΤ.Υ[. και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική.

«Με τους εργαζόμενους της ΚΤ.ΥΠ. έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, για να παραμείνει στο δημόσιο το χτίσιμο των σχολείων και άλλων κτηρίων του δημοσίου, για να μην περάσουν τα ΣΔΙΤ στις δημόσιες υποδομές» τονίζει η παράταξη.

Ο Κ. Τουλγαρίδης κατήγγειλε την πολιτική που στεγάζει νήπια σε λυόμενα, ενώ εδώ και 3 χρόνια μπορούσε η Περιφέρεια Αττικής να έχει χρηματοδοτήσει την ΚΤ.ΥΠ. για τον σχεδιασμό και την κατασκευή νέων αιθουσών.

Την ίδια μέρα κλιμάκια της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική περιόδευσαν, επίσης, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό», στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet