Δύο νέα προεκλογικά σποτ της Δύναμης Ζωής
Περιφέρεια Αττικής

Δύο νέα προεκλογικά σποτ της Δύναμης Ζωής

Δύο νέα προεκλογικά σποτ έφτιαξε η παράταξη Δύναμη Ζωής, της νυν περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιας, Ρένας Δούρου.

«Κάθε μέρα η ίδια έγνοια: όλοι οι άνθρωποι στην Αττική που χρειάζονται πραγματική φροντίδα» υπογραμμίζει η Ρένα Δούρου στο πρώτο σποτ.

«Γι’ αυτούς πρέπει να δουλέψουμε, να φτιάξουμε τα πράγματα καλύτερα, να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα. Άνθρωποι με κοινές αγωνίες, κοινά όνειρα, κοινές ανησυχίες. Διάλεξα να παλέψω για όλα αυτά τα “κοινά”, που μας κάνουν “κοινωνία” αλλά κάποιοι ανάμεσά μας τα στερούνται. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά με όλους τους υπόλοιπους. Αυτή είναι η πραγματική αλληλεγγύη για όσους και όσες την έχουν περισσότερο ανάγκη» σημειώνει.

«Αυτή τη φορά ακόμα πιο δυνατά! ΠραγμΑΤΤΙΚΗ Ρένα – Την πιστεύω, την εμπιστεύομαι» είναι το μήνυμα του πρώτου σποτ της Δύναμης Ζωής.

«Καμιά φορά εμείς οι πολιτικοί πρέπει να σωπαίνουμε. Αρκεί να μιλάνε ΔΥΝΑΤΑ τα έργα μας» είναι το μήνυμα της Ρένας Δούρου στο δεύτερο σποτ της Δύναμης Ζωής.

«Αθόρυβα και δυνατά με τη Ρένα Δούρου και τη Δύναμη Ζωής, σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής είναι σε εξέλιξη περισσότερα από 1.250 έργα» τονίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet