Τις προγραμματικές της προτεραιότητες παρουσίασε η Δ. Θωμαΐδου
Πολιτική

Τις προγραμματικές της προτεραιότητες παρουσίασε η Δ. Θωμαΐδου

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πραγματοποίησε η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Προοπτικής, υποψήφια δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019 στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Νέα Ιωνία.

Σε ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε από νωρίς τον χώρο, μέχρι, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η παράταξη, και την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου), η κ. Θωμαΐδου παρουσίασε με ενάργεια και δυναμισμό τις προγραμματικές της προτεραιότητες για τη νέα δημοτική περίοδο.

Ενδεικτικά η κ. Θωμαΐδου, αφού άσκησε, μεταξύ άλλων, κριτική στους πολιτικούς της αντιπάλους, επισήμανε ότι κεντρικό ρόλο έχουν οι νέες και οι νέοι. Γι΄ αυτό και κάλεσε πρώτα από όλους τη νέα γενιά της Νέας Ιωνίας που είναι, όπως είπε, «η πιο αδικημένη, αλλά όχι καταδικασμένη», να συμμετάσχει ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια. Κάλεσε τέλος και κάθε γενιά, κάθε γυναίκα και άνδρα να στηρίξει την παράταξή της.

Πλαισιωμένη από τους υποψηφίους του εκλογικού της συνδυασμού, η κ. Θωμαΐδου δεσμεύτηκε για ένα καλύτερο αύριο της Νέας Ιωνίας στη βάση ενός σύγχρονου και εφαρμόσιμου προγράμματος και προσκάλεσε όλες και όλους τις φίλες και τους φίλους της παράταξης να δώσουν ένα βροντερό «παρών» σε όλα τα εκλογικά Τμήματα την ερχόμενη Κυριακή.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Δύναμη Προοπτικής παραβρέθηκαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές και βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών Σωματείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet