Π. Βλασσόπουλος: Ψηφίζουμε δήμαρχο για ένα Ηράκλειο για Όλους
Πολιτική

Π. Βλασσόπουλος: Ψηφίζουμε δήμαρχο για ένα Ηράκλειο για Όλους

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη, για τη συμμετοχή, για όλα αυτά που μας έφεραν μαζί μέχρι εδώ… για ένα Ηράκλειο για Όλους». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε ο Παντελής Βλασσόπουλος την κεντρική προεκλογική ομιλία του, ως υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών, χθες το βράδυ, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στην πλατεία Ηρακλείου (ΗΣΑΠ), παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

Ο Παντελής Βλασσόπουλος επιτέθηκε στη νυν δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι «είναι μια διοίκηση χωρίς στρατηγική και όραμα», αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του (2011 – 2014), παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαστοράκο.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Μαστοράκος μίλησε για μια αληθινή συνεργασία η οποία τίθεται στην κρίση των δημοτών και τόνισε ότι «είναι η κατάλληλη στιγμή για το Ηράκλειο να αποκτήσει μια σοβαρή και αξιοπρεπή διοίκηση που θα πάει την πόλη μπροστά».

Μετά το τέλος της ομιλίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 50 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και ακολούθησε συναυλία με την Άσπα Θεοφίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet