Συνάντηση Γ. Πατούλη με Οικουμενικό Πατριάρχη και Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με Οικουμενικό Πατριάρχη και Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο, στην Αθήνα

Γ. Πατούλης: «Αυτοδιοίκηση και Εκκλησία θα  είμαστε συνοδοιπόροι σε μία γόνιμη και δημιουργική συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μετά το πέρας του γεύματος που παρέθεσαν προς τιμήν του Πατριάρχη, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και η Ιερά Σύνοδος.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών και πλήθος Μητροπολιτών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έδωσαν τις ευλογίες τους στον κ. Πατούλη και του ευχήθηκαν καλή δύναμη.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος είναι και επίτιμος δημότης Αμαρουσίου, μας συνδέουν δεσμοί αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας. Τον τιμούμε για το πολυσήμαντο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως έργο του, τον άοκνο αγώνα του για αρμονική και ειρηνική πανανθρώπινη συνύπαρξη, τη διαφύλαξη της Ορθόδοξης παράδοσης και την προάσπιση της απανταχού Ομογένειας. Θα είμαστε στο πλευρό του για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου του. Αυτοδιοίκηση και Εκκλησία θα  είμαστε συνοδοιπόροι με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet