Ο Μ. Κυδωνάκης εξηγεί γιατί συντάσσεται στο πλευρό του Ηλ. Κατσαρού
Πολιτική

Ο Μ. Κυδωνάκης εξηγεί γιατί συντάσσεται στο πλευρό του Ηλ. Κατσαρού

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μιχάλης Κυδωνάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συντάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ηλία Κατσαρού στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο κ. Κυδωνάκης επισημαίνει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ονομάζομαι Μιχάλης Κυδωνάκης και ζω στην Πεύκη από το 1980. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης, με τη δική μου επιχείρηση.

Έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος επί δώδεκα χρόνια, έχω υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, του αντιδημάρχου, του προέδρου και μέλους Νομικών Προσώπων και Επιτροπών του Δήμου, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό μου.

Από το ξεκίνημα της ενασχόλησής μου με τα κοινά το 2002, είχα σαν αρχή μου τον σεβασμό στο περιβάλλον, στον άνθρωπο και στις αξίες εκείνες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για δίκαιη, ασφαλή και ποιοτική διαβίωση στην πόλη μας.    

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε από πρώτο χέρι, τις ομορφιές, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα προβλήματα, τις σοβαρές ελλείψεις, και τις ανάγκες της Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όλοι μας ζούμε καθημερινά στην πόλη μας, κυκλοφορούμε στους δρόμους της και ερχόμαστε σε επαφή με τις ελλειμματικές ή κακές υποδομές, τις δύσχρηστες ή ανύπαρκτες υπηρεσίες προς τους πολίτες, την αδιαφορία και τον χαμηλό βαθμό σεβασμού της δημοτικής Αρχής προς τους κατοίκους και την ποιότητα ζωής τους.

Αυτά τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τα τελευταία πέντε χρόνια, με οδήγησαν στην απόφαση, να συμμετέχω ξανά στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ύστερα από τη συνειδητή αποχή μου την τελευταία πενταετία.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, το 2014, αποφάσισα να μην θέσω την υποψηφιότητά μου, απογοητευμένος από την  έλλειψη κατάλληλων και ικανών υποψηφίων δημάρχων, για τη διοίκηση του ενιαίου Δήμου μας.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, η συμμετοχή του Ηλία Κατσαρού ως υποψήφιου δημάρχου, μου έδωσε ξανά το κουράγιο, και την ελπίδα πως μπορούμε πάλι να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για τον τόπο μας.

Έτσι λοιπόν, έχοντας κατά νου τις απαιτήσεις της σύγχρονής πραγματικότητας, έχουμε καταρτίσει και σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε, ένα πλήρες πρόγραμμα διοίκησης του ενιαίου Δήμου μας, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία των υποδομών και των υπηρεσιών εκείνων που μια σύγχρονη πόλη πρέπει να παρέχει στους πολίτες της.

Στο πρόγραμμά μας για τη διοίκηση του Δήμου έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στις γειτονιές και στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλους καθημερινά, από τις επισκευές στα πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα, έως τον ηλεκτροφωτισμό, την καθαριότητα και τη συντήρηση των δημοσίων χώρων (πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες, σχολεία, αθλητικοί χώροι, πράσινο).

Παράλληλα, εξίσου σημαντικό ρόλο για εμάς, παίζει η ενίσχυση του κοινωνικού προφίλ του Δήμου μας, η αναβάθμιση του πολιτιστικού του στίγματος, και η χρήση νέων τεχνολογιών σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του Δήμου, από τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου έως την ασφάλεια των πολιτών, την ανακύκλωση των απορριμμάτων και την εξοικονόμηση ενέργειας προς όφελος των πολιτών.

Κύρια πεποίθησή μας είναι πως βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες της πόλης μας, την κάνουμε περισσότερο φιλική, περισσότερο ασφαλή και παράλληλα ανεβάζουμε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και συμπολιτών μας.

Έχουμε τον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο, τον Ηλία Κατσαρό και την κατάλληλη ομάδα ικανών ανθρώπων που απαρτίζουν την παράταξή μας Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και μπορούμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σας ευχαριστώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet