Τ. Μαυρίδης: Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε στην Πεύκη την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου, που επιτρέπει, όπως είπε, τη χρηματοδότηση από ίδιους πόρους έργων για την καθημερινότητα του πολίτη. Επίσης, μίλησε για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου, όπως η κεντρική πλατεία της Πεύκης, το Δάσος Μορέλλα, το Δημοτικό Στάδιο που ανακατασκευάζεται, στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί σε αυτή τη θητεία, καθώς και σε αυτά που δρομολογούνται για την επόμενη θητεία, στις αθλητικές υποδομές, στο περιβάλλον, στην καθαριότητα, στη σχολική στέγη, στην κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου σε οικόπεδο του Δήμου στη Λυκόβρυση κ.ά.

Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Μαυρίδης παρουσίασε στoυς συμπολίτες του, που προσήλθαν στην ομιλία, την ομάδα της παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και ανέφερε: «Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής καθιστά δύσκολες τις ισχυρές πλειοψηφίες, ενώ η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίζεται από την πρώτη Κυριακή. Για αυτό οι πολίτες αυτή τη φορά καλούνται να επιλέξουν με διπλή προσοχή. Να επιλέξουν τον δήμαρχο και την παράταξη εκείνη που θέλουν να είναι ισχυρή στο Δημοτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία τους συμβούλους που προτιμούν από το ψηφοδέλτιό της. Με αυτό τον γνώμονα επέλεξα και εγώ τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που κατέρχονται υποψήφιοι με την Πόλη της Ζωής μας με τους οποίους δίνουμε από κοινού αυτή τη μάχη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τέως υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η βουλευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, ο τ. δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας, η τ. γενική γραμματέας Ισότητας, Ειρήνη Μαυροπούλου, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ν.Δ. Σάκης Ιωαννίδης, Νίκος Κωστόπουλος και Ιωάννα Καλαντζάκου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Γιώργου Πατούλη, Μανίνα Ζαννή, Βασίλης Κόκκαλης, Πολυτίμη Λεονάρδου, Κωνσταντίνος Κούρταλης και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet