Πάνος Βραχνός: Το Μαρούσι είναι εδώ και θα γίνει δυνατό
Πολιτική

Πάνος Βραχνός: Το Μαρούσι είναι εδώ και θα γίνει δυνατό

«Μήνυμα νίκης αποτυπώθηκε στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Πάνου Βραχνού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου μπροστά από το δημαρχείο της πόλης», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο Πάνος Βραχνός «αποθεώθηκε από τους πολίτες του Αμαρουσίου, που δεν σταμάτησαν, καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας, του να τον χειροκροτούν».

«Ο παλμός και τα συνθήματα επιβράβευσης για τον αγώνα του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα πανηγυρισμού και γιορτής από το πλήθος που κατέκλυσε το σημείο» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Αυτή την Κυριακή το Μαρούσι θα έχει γιορτή, το Μαρούσι αλλάζει σελίδα, με καθαρή πρόταση, καθαρό λόγο, καθαρό όραμα, σε μία πολιτική με Καθαρή Γραμμή. Σας το οφείλουμε. Το Μαρούσι είναι εδώ και θα γίνει δυνατό. Στις εκλογές της Κυριακής εσείς είστε εγγύηση νίκης για την πόλη μας, εσείς έχετε τη δύναμη να τα αλλάξουμε μαζί όλα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Βραχνός, δίνοντας το στίγμα για την εκλογική μάχη της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet