Η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Νικολαράκου στην πλατεία Ηρώων
Πολιτική

Η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Νικολαράκου στην πλατεία Ηρώων

Στην πλατεία Ηρώων πραγματοποίησε χθες, 24 Μαΐου, την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος, που ηγείται του συνδυασμού Πάθος με Λύσεις για το Μαρούσι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το κουαρτέτο Quadro Armoniko, συνεχίστηκε με την ομιλία του Γιάννη Νικολαράκου και ολοκληρώθηκε με το κρητικό συγκρότημα του Μιχάλη Κατρίνη και κρητικό χορευτικό.

Στην ομιλία του, ο Γιάννης Νικολαράκος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη στήριξή τους και αναφέρθηκε στα καθήκοντα που πρέπει να μπορεί να καλύψει ένας δήμαρχος επαρκώς, καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τη δημαρχία του Αμαρουσίου, όταν είδε την πόλη που αγαπά «να φθίνει και να εγκαταλείπεται». Μίλησε για «τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην προεκλογική περίοδο» και κατήγγειλε «ψεύτικες υποσχέσεις, υποκριτικές συμπεριφορές και αθέμιτες πρακτικές υποψηφίων δημάρχων».

Ο Γιάννης Νικολαράκος ξεκαθάρισε την πρόθεση του για την επόμενη ημέρα, δηλώνοντας ότι θα κάνει το Μαρούσι μια πόλη πρότυπο, βάσει του προγράμματος του συνδυασμού «που έχει προκύψει από πολύμηνη σκληρή και οργανωμένη εργασία όλων των στελεχών και συμβούλων», όπως είπε. Επίσης, ολοκληρώνοντας, μίλησε για τον «Κλεισθένη», αναφέροντας ότι «πρόκειται για ένα κακό σύστημα που ψηφίστηκε για συγκεκριμένους λόγους και ευνοεί τη συναλλαγή και την αδιαφάνεια. Σε ένα μεγάλο αριθμό από δήμους θα οδηγήσει σε ακυβερνησία και μια χαμένη τετραετία. Δεν το θέλουμε αυτό να συμβεί στον Δήμο μας». Ζήτησε δε από τους δημότες του Αμαρουσίου να του δώσουν τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή. 

«Είναι σημαντικό να μας δώσετε τη δύναμη να ξεπεράσουμε αυτή την παγίδα. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να έχουμε την πλειοψηφία για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Αλλιώς, το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει χώρος συναλλαγής και ικανοποίησης συμφερόντων», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet