Αλλάζουμε: Το καλύτερο… φινάλε με την καλύτερη παρέα της Αγίας Παρασκευής, τους πολίτες της
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Το καλύτερο… φινάλε με την καλύτερη παρέα της Αγίας Παρασκευής, τους πολίτες της

Με ένα μοναδικό πάρτι έκλεισαν την προεκλογική αυλαία οι Αλλάζουμε, βιώνοντας «το καλύτερο… φινάλε με την καλύτερη παρέα της Αγίας Παρασκευής, τους πολίτες της», όπως επισημαίνει ο ίδιος ο συνδυασμός.

Σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός επισημαίνει:

Δεκάδες φίλοι της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής Αλλάζουμε ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μια… χαλαρή βραδιά, με ποτό και καλή μουσική, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, στο «Libre» στην Αγ. Ιωάννου.

Στο τέλος μιας γόνιμης προεκλογικής εκστρατείας, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης και τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού θέλησαν με τον τρόπο αυτό να πουν το δικό τους ευχαριστώ σε όλους εκείνους που τόσους μήνες τώρα μεταδίδουν το μήνυμα της επερχόμενης Αλλαγής σε κάθε γειτονιά της πόλης, αλλά και στους συνδημότες μας που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο, στην κάλπη, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή στον Δήμο, αλλάζοντας πραγματικά σελίδα στην Αγία Παρασκευή.

Αύριο είναι η μέρα των Δημοτών. Ο λόγος ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους. Με την ψήφο τους θα καθορίσουν εάν θα έχουν Λόγο και τα υπόλοιπα 4 χρόνια, που θα διαρκέσει η επόμενη δημοτική περίοδος. Κάτι που μόνο η ψήφος στους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ μπορεί να το διασφαλίσει. Το κάναμε όταν ξεκινήσαμε την Κίνησή μας, το καθιερώσαμε στη διάρκεια της παρουσίας μας στα τοπικά δρώμενα και θα το εφαρμόσουμε με συνέπεια από την επομένη των εκλογών, ως διοίκηση, εάν οι Αγιοπαρασκευιώτες μας δώσουν την εντολή.

Καλή ψήφο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet